Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSU vs Tinklo draugai (1:3)

,,LSU" nulenkė galvas ,,Tinklo draugams"

,,LSU" nulenkė galvas ,,Tinklo draugams"

 Gegužės 2 dieną 20:30 val. LSU sporto salėje vyko A lygos rungtynės, kuriose susitiko ,,LSU" (šeimininkai) ir ,,Tinklo draugai" (svečiai). Po nenuspėjamos kovos, pergalė atiteko svečių komandos naudai, rezultatu - 1:3.

Rungtynės prasidėjo atkaklia ,,LSU" vaikinų ataka, tačiau jų stiprūs smūgiai dažnai nueidavo į aikštelės užribį. Tuo tarpu ,,Tinklo draugai" nesnaudė ir stengėsi ramiai judėti pirmyn (rez. 4:2; 6:7; 10:13). Kai svečiai turėjo ryškią persvarą (15:23), ,,LSU" komanda atsitiesė ir spurtavo net 6 taškų atkarpa, tačiau iki seto pergalės to nepakako. Seto pabaiga - 21:25 (0:1).

Antroji rungtynių dalis buvo permaininga. Iš pradžių iniciatyvą savo rankose laikę svečiai (rez. 5:2; 13:8) savo pranašuma prarado. ,,LSU" komanda ir vėl atsitiesė, bet šįkart su dar didesne jėga. Kai seto baigtis rodės aiški (rez. 13:20), jie susikaupė ir sugebėjo iškovoti seto pergalę rezultatu - 25:23 (1:1).

Trečiame kėlinyje fortūna ir vėl buvo nusisukusi nuo šeimininkų. ,,Tinklo draugai" uoliai veržėsi pirmyn (rez. 4:1; 9:4; 17:12). Daug rezultatyvių perdavimų atliko L.Oleškevičius, o jo komandos draugai nesunkiai pelnė taškus. Seto pabaiga užtikrinta - 19:25 (1:2).

Ketvirtasis kėlinys buvo nenuspėjamas. Dar iki seto vidurio pirmavusi šeimininkų komanda savo pranašumą prarado (rez. 4:1; 7:4; 13:9). ,,Tinklo draugai" susikaupė, darė mažai klaidų, o jų smūgiai buvo tikslūs ir taiklūs. Seto pabaiga - 16:25 (1:3).

Po rungtynių nugalėtojų komandos trenerę J. Kontvainienė komentavo: ,,Po trijų laisvų dienų atrodom tikrai prastai ir mes, ir mūsų priešininkai. Net jeigu žaisdami prastai galim laimėti, tai džiaugiamės. Tikimės atrodyti geriau po treniruočių."

,,LSU" komandos treneris V.Guseinov paklaustas ko šįvakar pritrūko, tarė: ,,Liaudiškai tariant - spyrio į užpakalį. O iš tiesų, kai kurie žaidėjai yra labai pavargę po Lietuvos tinklinio vyrų federacijos čempionato finalo, jiems vis dar sunkus etapas yra atsigauti, todėl poilsio buvo per mažai, bet ateinančiose rungtynėse "pasispausim" ir tikimės parodysim daug geresnį ir gražesnį žaidimą."

Puslapis peržiūrėtas: 6535

Komentarai