Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KIILTO vs TOP Sport (3:1)

"KIILTO" įrodė savo pranašumą prieš "Top Sport". (VIDEO)

"KIILTO" įrodė savo pranašumą prieš "Top Sport". (VIDEO)

 Vasario 23 dieną, 18:30 val., Kauno maisto pramonės mokyklos sporto salėje, susitiko "B" lygos komandos "KIILTO" (šeimininkai) ir "Top Sport" (svečiai). Nors pirmuosius du setus užtikrintai laimėjo šeimininkai, tačiau trečiojo seto metu pagaliau atsigavo ir iš duobės išlipo "Top Sport" ekipa. Svečiai sušvelnino setų santykį ir visai nedaug trūko, jog būtų laimėję ir ketvirtąjį setą. Vis tik "KIILTO" atsilaikė bei įrodė savo pranašumą prieš varžovus, laimėdami rezultatu 3:1.

Rungtynes labai galingai pradėjo "KIILTO" žaidėjai, vos per keletą minučių jie sugebėjo pasiekti labai solidų pranašumą, tuo tarpu jų varžovai skendo klaidose ir komandoje aiškiai buvo juntamas nesusikalbėjimas. Skirtumas augo tiesiog žaibiškai ir setas baigėsi itin greitai. Šeimininkai pademonstravo savo jėgą ir pasiekė pirmąją pergalę rezultatu 25:9.

Antrojo seto metu viskas vyko kone identiškai. "Top Sport" komanda buvo visiškai praradusi rungtynių kontrolę, žaidėjai niekaip nesugebėjo nors kiek rimčiau pasipriešinti ir tik akimis palydėdavo tolstančius varžovus. Šeimininkai antrą kartą sužaidė puikų setą ir laimėjo rezultatu 25:10.

Aišku, po tokios galingos pradžios sunku išlaikyti koncentraciją, tad nieko keista, jog trečiojo seto pradžioje komandos jau žaidė lygiai. Dabar ir "KIILTO" komanda pradėjo kysti, bet net ir to užteko norint pirmauti. Atrodė, jog šeimininkai pasieks galutinę pergalę (14:8), bet atlikus keletą keitimų jų žaidimas ėmė byrėti. "Top Sport" gavo savo šansą ir išlygino rezultatą. Seto pabaiga buvo ypač dramatiška, abi komandos ne kartą galėjo laimėti, bet dabar ir sėkmė lydėjo svečius. "Top Sport" atsitiesė ir laimėjo setą 27:29.

Ketvirtame sete vėl buvo galima stebėti panašią situaciją. Šeimininkai didelių pastangų dėka pasiekė pranašumą (21:16). bet seto pabaigoje jų situacija staiga komplikavosi ir visas jėgas atidavę svečiai sugebėjo sugražinti intrigą. Vėl prireikė papildomų taškų ir tik per plauką "KIILTO" ekipa išvengė penktojo seto. O šis setas baigėsi rezultatu 26:24.

"KIILTO": D.Baltrušaitis 25, N.Glodenis 22, R.Pocius 15, Š.Bartkus 44 rez. perdavimai.

"Top Sport": A.Tamkus 21, G.Lekavičius 19, V.Strimaitis 5, V.Gubanovas 16 rez. perdavimų.

Rungtynių video. I setas.

Rungtynių video. II setas.

Rungtynių video. III setas.

Rungtynių video. IV setas.

Puslapis peržiūrėtas: 19277

Komentarai