Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Marito vs Kauno kolegija (3:0)

„Marito“ po nesunkios kovos įveikė „Kauno kolegija“

„Marito“ po nesunkios kovos įveikė „Kauno kolegija“

Gruodžio 14 dieną, įvyko A lygos varžybos, jose susikovė šeimininkai "Marito" ir svečiai "Kauno kolegija", po greitos trijų setų kovos laimėjo "Marito". 

Pirmajame sete iniciatyvą paimė "Kauno kolegijos" komanda, jie geriau sužaidė seto pradžia ir buvo įsiveržė į priekį. Tačiau visas ju viltis laimėti setą, sudaužė Linas Petravičius su savo galingu padavimu. Jis per ši setą pelnė penkis ace ir gražino savo komandą į pergalės kelią. "Marito" laimėjo rezultatu - 25:21 (1:0).

Antrajame sete daug intrigos nebuvo, vienareikšmiškai dominavo "Marito" komanda, nors ir žaidė su savo atsarginiais žaidėjais. "Kauno kolegija" daug klydo tiek ties priėmimu, tiek puolime. "Marito" daug dažniau rengė rezultatyvias atakas ir užbaigė setą rezultatu - 25:17 (2:0).

Trečiasis setas buvo kaip ir praeiti, "Marito" komanda linksminosi aikštelėje atlikdami stiprius smūgius, o "Kauno kolegija" niekaip nesugebėjo jiems pasipriešinti. Seto gale "Marito" komanda šiek tiek per daug atsipalaidavo ir leido svečiams pelnyti nemažai lengvų taškų. Tačiau nusprendė, kad gana juokauti ir pabaigė setą rezultatu 25:21 (3:0).

Po seto "Marito" treneris komentavo : "Pirmiausia noriu visa tinklinio kolektyvą pasveikinti su artėjančiomis kalėdomis ir naujausiais metais.Palinkėti visiem, kad būtų draugiški, vieni kitiems padėtu. Toliau apie varžybas, buvo eilinės varžybos, sužaidėm pagal galimybė ir jie, ir mes. Rungtynės nebuvo įtemptos, gana lengvos varžybos". Tuo tarpu "Kauno kolegijos" trenerė sakė : "Žaidemė prieš stiprią komandą, nesugebėjome išlošti".

Puslapis peržiūrėtas: 4160

Komentarai