Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno kolegija vs Kėdainių „Laumetris“ (3:1)

Kėdainių ,,Laumetris“ nepasipriešino ,,Kauno kolegijai“

Kėdainių ,,Laumetris“ nepasipriešino ,,Kauno kolegijai“

Sausio 30d. 17:30val. Kauno kolegijos Didžiojoje salėje įvyko A lygos rungtynės. Aikštelėje susitiko ,,Kauno kolegijos" ekipa (šeimininkai) ir Kėdainių ,,Laumetris" (svečiai). Po keturių setų kovos pergale džiaugėsi ,,Kauno kolegijos" vaikinai - 3:1.

Pirmojo seto pradžia buvo palankesnė ,,Kauno kolegijai", tačiau tai truko neilgai nes rezultatą kaip mat išlygino ,,Laumetris" ir vedami Tauriaus bei Ugniaus Putnų išsiveržė į priekį (13:16; 16:18). ,,Kauno kolegijos" vaikinai vis nenuleido rankų ir lygino rezultatą (22:22), bet visgi paskutiniuosius taškus pelnė Kėdainių ,,Laumetris" - 22:25 (0:1).

Antrajame sete ,,Kauno kolegijos" vaikinai kaip reikiant suėmė save į rankas ir ,,Laumetriui" nepaliko jokio šanso pasivyti varžovus. Savo rezultatyviais mušimais šeimininkų komandą į priekį vedė Vilius Grikšas, kuris pelnė daugiausiai taškų. Svečių ekipa iš Kėdainių bandė atsitiesti, tačiau nesėkmingai - 25:12 (1:1).

Trečiajame sete vyko panaši kova. Nuo pat pradžių savąjį žaidimą diktavo ,,Kauno kolegijos" vaikinai. Jie rodė gražų komandinį žaidimą, bet ir tuo tarpu darė nemažai klaidų. ,,Laumetriui" sekėsi sunkiau rengti pergalingas atakas, savo jėgomis jie pelnė vos tris taškus. Setas baigėsi aikštelės šeimininkų pergale - 25:15 (2:1).

Ketvirtajame sete vyko atkakliausia kova. Viso seto metu kova buvo apylygė ir nei viena komanda nežadėjo lengvai pasiduoti (12:13; 17:18). Komandos ėmė minutines pertraukas ir strategavo savo žaidimus. Bet visgi, šiandien stipresni buvo ,,Kauno kolegijos" vaikinai - 25:23 (3:1).

,,Kauno kolegijos" žaidėjas Mindaugas Goris komentavo: ,,Šiandienos rungtynes pradėjome ne plačiausia šypsena. Pirmame sete nesuradome savo žaidimo, smulkios klaidos vis kišo koją, tačiau eigoje supratome, kad priešininkas nevertas pergalės prieš musų komandą, tad susikaupėme ir parodėme tai, ką uoliai dirbome per treniruotes."

Puslapis peržiūrėtas: 3867

Komentarai