Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno kolegija vs KCSM-Heksa (3:0)

,,Kauno kolegijos" merginos įveikė ,,KCSM - Heksa" ekipą

,,Kauno kolegijos" merginos įveikė ,,KCSM - Heksa" ekipą

Sausio 31d. 17:15 val., Kauno kolegijos Didžiojoje salėje įvyko Dailiosios lygos varžybos. Aikštelėje sustiko šeimininkės - ,,Kauno kolegija" ir svečių teisėmis atvykusios merginos iš Kauno centro sporto mokyklos ,,Heksa". Po trijų setų kovos pergalė atiteko ,,Kauno kolegijos" merginoms, rezultatu 3:0.

Pirmojo seto pradžia buvo apylygė (6:5). Tačiau toliau žaidimas krypo kita linkme. ,,Kauno kolegijos" ekipa ėmė diktuoti savąjį žaidimą ir veržtis į priekį (14:6). Kol šeimininkės rengė rezultatyvias atakas, statė sienas, ,,KCSM - Heksa" merginos nesėdėjo rankų sudėjusios ir bandė pasivyti savo varžoves (23:14). Setui baigiantis joms pavyko sušvelninti rezultatą, tačiau merginoms pritrūko jėgų ir neįstengė aplenkti varžovių. Setas baigėsi rezultatu - 25:20 (1:0).

Antrojo seto pradžia buvo kiek kitokia. Nuo pirmųjų taškų iniciatyvos labiau ėmėsi ,,KCSM - Heksa" ekipa. Tačiau tai truko neilgai, ,,Kauno kolegijos" merginos, padedamos Karinos Mickevičiūtės ir Silvijos Karpavičiūtės, kuri varžovėms surengė eisų lietų, lygino rezultatą (13:13). Abi komandos buvo nusiteikusios ryžtingai, todėl kovėsi dėl kiekvieno taško. Aikštelės viešnios nepasidavė ir padedamos savo kapitonės Kristinos Ivoškaitėsvėl įsiveržė į priekį. Iki pat seto pabaigos merginos žaidė lygiomis jėgomis (23:23), tačiau sėmė šypsojosi ,,Kauno kolegijai" - joms ir atiteko seto pergalė 25:23 (2:0).

Trečiojo seto pradžia vėl buvo lygi. Tačiau neilgai trukus savo jėgą pradėjo rodyti ,,Kauno kolegijos" ekipa. Merginos spurtavo aštuonių taškų atkarpa ir išsiveržė į priekį savo varžoves palikdamos užnugaryje (12:6). Viso žaidimo metu ,,KCSM - Heksa" ekipa žaidė sukaupusi jėgas ir mynė priešininkėms ant kulnų, neleisdamos nutolti didele persvara. Ir nors ,,Kauno kolegijos" merginos darė daugiau klaidų nei varžovės, sėkmė buvo jų pasėje. Jo setą užbaigė šešių taškų persvara ir džiaugėsi savo pergale. Rezultatas - 25:19 (3:0).

Po varžybų kalbinta ,,Kauno kolegijos" kapitonė Rimantė Petraškaitė komentavo: ,,Komanda į aikštelę išėjo su tikslu laimėti. Susitvarkėm su savo žaidimu, nepasidavėm ir kovojom iki galo."

Puslapis peržiūrėtas: 6483

Komentarai