Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: INTI vs Dainava (2:3)

,,Dainavos'' pergalė prieš ,,INTI'' komandą

,,Dainavos'' pergalė prieš ,,INTI'' komandą

Gruodžio 1d. 19.30 val. Kauno technikos profesinio mokymo centro salėje įvyko ,,Žalių‘‘ D lygos varžybos. Jėgas surėmė ,,INTI‘‘ ir ,,Dainavos‘‘ komandos. Po nuožmios penkių setų kovos, pergalę išplėšė ,,Dainavos‘‘ žaidėjai, rezultatu – 3:2.


Pirmojo seto pradžioje taškus susirinko ,,Dainavos‘‘ komanda (rez. 8:0). Neatlaikiusi varžovų atakų ,,INTI‘‘ komanda pasiėmė pertrauką. Po jos komanda susikaupė ir taškas po taško pradėjo vytis ,,Dainavos‘‘ ekipą (rez. 1:9; 9:13; 18:19). ,, Dainava‘‘ nesileido lengvai pralenkiama ir atkakliai kovojo dėl kiekvieno taško. Ypatingai šiame sete stengėsi Evelina Beržinskaitė ir Tomas Kazlauskas, pastarasis pelnęs komandai daugiausiai taškų. Tačiau neapsieitą ir be klaidų, kuriomis ,,INTI‘‘ komanda ir lošė visą šį žaidimą, o savo jėgomis pelnė vos keletą taškų. Galiausiai setas užbaigtas 29:27 ,,INTI‘‘ komandos naudai.


Antrasis setas buvo priešingas pirmajam. ,,INTI‘‘ komanda įsižaidė ir veržėsi į priekį. Išryškėjo komandos lyderiai. Prie pelnytų taškų ypač prisidėjo Evaldas Jurgelevičius, Egidijus Dambrauskas ir Arminas Žmuidina. Tuo tarpu ,,Dainavos‘‘ komanda rinko taškus ir naudojosi varžovų darytomis klaidomis, kurios ir ,,pakišo koją‘‘ ,,INTI‘‘ komandai laimėti šį setą. Taip pergalę iškovojo ,,Dainavos‘‘ ekipa, rezultatu 28:26.


Trečias setas sėkmingiausias buvo ,,Dainavos‘‘ komandai. ,,INTI‘‘ niekaip nepavyko atlaikyti varžovų atakų, o E. Jurgelevičiui pasitraukus iš žaidimo, po patirtos traumos, komanda galutinai palūžo. Tad be didelio vargo ,,Dainavos‘‘ ekipa pasiglemžė seto pergalę – 25:8.


Iki ketvirto seto vidurio abi komandos žaidė taškas į tašką. Į aikštelę grįžus ,,INTI‘‘ lyderiui Evaldui Jurgelevičiui, komandai pavyko atitolti nuo ,,Dainavos‘‘. Žaidėjų ,,statomomis sienomis‘‘ bei rezultatyviomis atakomis pavyko išlošti seto pergalę 25:18 ir išlyginti rungtynių rezultatą 2:2.


Lemiamajame penktame sete ,, Dainavos‘‘ ir ,,INTI‘‘ komandos nuožmiai rinko taškus ir nebuvo galima nuspėti, kuri komanda laimės šias rungtynes. Nepaisant renkamų taškų, ,,INTI" ekipa klydo daugiau kartų nei ,,Dainava". Taip paskutinės ,,INTI‘‘ klaidos ir pelnė varžovams pergalę. Rungtynių baigtis – 15:13 (3:2).

Violeta Beržinskienė apie ,,Dainavos‘‘ komandos žaidimą šiose rungtynėse atsiliepė: ,,Komanda susikaupė gale, susikoncentravo puolime, padarė mažiau klaidų, gerai užpuolėm ir išplėšėm pergalę‘‘.

Puslapis peržiūrėtas: 4415

Komentarai