Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Startas ‒ Tinklo draugai vs LSU (3:2)

Audriaus Kasparavičiaus vedama „LSU“ komanda turėjo pripažinti, kad „Startas ‒ tinklo draugai“ buvo stipresni.

Audriaus Kasparavičiaus vedama „LSU“ komanda turėjo pripažinti, kad „Startas ‒ tinklo draugai“ buvo stipresni.

Gruodžio 13 dieną, 19:00 valandą, Kauno centro sporto mokyklos salėje žaidė šeimininkai "Startas - tinklo draugai" ir svečiai "LSU". Po labai lygios kovos, įtemptų penkių setų, "Startas - tinklo draugai" laimėjo rezultatu - 3 : 2. 

Pirmajame sete stipriau atrodė šeimininkų komanda - jie dažniau rengdavo rezultatyvias atakas, tačiau į priekį didesniu pranašumu įsiveržti neleisdavo didelis klaidų skaičius. Seto pabaigoje "Startas - tinklo draugai " sužaidė labai gerą atkarpą, laimejo penkis taškus iš eilės ir šio pranašumo nepaleido iš rankų, pabaigdami setą rezultatu - 25:16 (1:0).

Antrajame sete geriau pradėjo žaisti svečių komanda ir žaidimas tapo apylygis, abi ekipos žaidė taškas į tašką. Deja, be galo didelis klaidų skaičius sužlugdė "Startas - tinklo draugai" komandos viltis laimėti šį setą. "LSU" laimėjo šį seta rezultatu - 20:25 (1:1).

Trečiasis setas buvo pats įdomiausias, abi ekipos kovojo labai panašiu lygiu. "LSU" ekipos lyderis Audrius Kasparavičius buvo visiškai nesustabdomas ir vienas rinko didžiają dalį savo komandos taškų. Oponentų pusėje dominavo Rokas Markauskas ir Justas Griškevičius - jie buvo savo komandos vedliai į pergalę. Šiam setui neužteko 25 taškų - abiejų komandų vaiikinai labai atkakliai siekė įrodyti esantys stipresni, tačiau pabaigoje fortūna "nusišypsojo" "LSU" komandai ir jie sugebėjo užbaigti setą rezultatu - 29:31 (1:2).

Ketvirtajame sete šeimininkų ekipa į aikštelę išėjo nusiteikę laimėti ir nuo pat seto pradžios spaudė savo priešininkus. Setui įpusėjus įvyko lūžis ir "Startas - tinklo draugai " pelnė 8 taškus iš eilės ir išsiveržė stipriai į priekį. Iki seto pabaigos "LSU" komandai nepavyko pasivyti priešininkų ir setas pasibaigė "Startas - tinklo draugai" pergale rezultatu - 25:21 (2:2).

Penktajame sete netrūko kovos, abi komandos žaidė pasiaukojančiai ir stengėsi laimėti kaip tik gali. Tačiau, kažkas turėjo pralaimėti ir tai buvo daug klaidų dariusi "LSU". Jų lyderiui Audriui Kaspravičiui nepavyko išplėšti savo komandai pergalės ir setas pasibaigė rezultatu - 15:11 (3:2).

Po varžybų "Startas - tinklo draugai " trenerė buvo visiškai prarėkusi savo balsą, tačiau sakė: "Mes labai džiaugiamės pergale, tai mūsų pirmoji pergalė". Tuo metu "LSU" kapitonas Audrius Kasparavičius komentavo: "Šiandien darėm labai daug klaidų. Priešininkai tikrai žaidė daug geriau nei praėjusį kartą, mes aišku irgi patobulėjom. Tikriausiai priešininkai šiandien norėjo laimėti labiau, tai jiem ir pavyko padaryti."

Puslapis peržiūrėtas: 4007

Komentarai