Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KMAIK vs Nemunas (1:3)

,,Nemuno'' pergalė prieš ,,KMAIK'' komandą

,,Nemuno'' pergalė prieš ,,KMAIK'' komandą

 Gruodžio 19 d., 18:30 val., Kauno miškų ir aplinkos inžinerijos kolegijoje įvyko C lygos varžybos. Salėje susitiko "KMAIK" (šeimininkai) ir svečių teisėmis atvykusi "Nemuno" komanda. Po keturių setų, pergale džiaugėsi ,,Nemuno’’ komandos vaikinai rezultatu - 1:3.


Pirmame sete vyravo apylygė abiejų komandų kova dėl taškų, tačiau nuolat ,,žingsniu’’ priekyje buvo salės šeimininkai. ,,KMAIK’’ žaidėjas Rytis Kerutis ACE’ais bei patogiai keldamas kamuolius Justui Žaltauskui pelnė komandai daugiausiai taškų. Tuo tarpu ,,Nemuno’’ komanda daugiau klydo. Tad įpusėjus žaidimui, ,,KMAIK’’ pavyko atsiplėšti nuo varžovų ir iškovoti pergalę. Kėlinio baigtis 25:19, (1:0).


Antrame sete ,,Nemuno’’ komanda davė atkirtį ,,KMAIK’’. Pastaroji, žaidimo pradžioje pirmavo, tačiau nuo penktojo taško viskas pakrypo kita linkme. Nepriimti varžovų kamuoliai, o galiausiai ir Lauryno Gilio penki ACE’ai iš eilės išmušė namų komandą iš ,,vėžių’’. Po pasiimtos minutės pertraukos ,,Nemuno’’ žaidėjams pavyko pelnyti dar porą taškų, tačiau, pasikartojusi surengta Rimo Bajorino ACE’ u virtinė, komandą jau lenkė ,,KMAIK’’ dvigubai (rez. 8:16). Šeimininkams seto pabaigoje pavyko sumažinti taškų skirtumą, tačiau iki pergalės pritrūko. Antrąjį kėlinį laimėjo ,,Nemuno’’ komanda, rezultatu 20:25, (1:1).


Trečiasis setas buvo panašus į antrąjį. ,,KMAIK’’ komandai gražiai startavus žaidimo pradžioje, buvo dar kartą negailestingai ACE’as sutriuškinta ,,Nemuno’’. Šeimininkams nepavyko pasivyti varžovų, tad seto pabaiga kaip ir antrojo – 20:25, (1:2) ,,Nemuno’’ pergale.


Ketvirtame sete vyravo įtempta kova. Šį kartą nuo pat žaidimo pradžios įsiveržusiai ,,Nemuno’’ komandai pavyko išlaikyti savo pranašumą iki seto pabaigos. ,,KMAIK’’ vienu tarpu pavyko prisivyti varžovus, bet svečiai buvo atkaklesni. ,,Nemuno’’ komandai stipriais padavimais bei blokuotais mušimais pavyko laimėti žaidimą. Kėlinio baigtis – 17:25, (1:3).


Komandos nugalėtojos, žaidėjas Irmantas Zenkus komentavo: ,,Šiandien žaidėme panašiai kaip visada, bet priešininkų komanda tiesiog paskendo savo klaidose, darė daug daugiau klaidų už mus. Manau, tai yra pagrindinis rezultatą įtakojantis dalykas.’’

Puslapis peržiūrėtas: 3943

Komentarai