Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno technikos kolegija vs Sporto fėja (0:3)

,,Kauno technikos kolegija“ nepasipriešino ,,Sporto fėjai“

,,Kauno technikos kolegija“ nepasipriešino ,,Sporto fėjai“

Vasario 1 d. 20 val. Kauno technikos kolegijoje įvyko C lygos rungtynės. Aikštelėje susitiko ,,Kauno technikos kolegija" (šeimininkai) ir ,,Sporto fėja" (svečiai). Po tris setus trukusios kovos pergalę iškovojo ,,Sporto fėja" - 0:3.

Pirmasis setas prasidėjo atkaklia kova. Abi ekipos kovojo dėl kiekvieno kamuolio, todėl rezultatas buvo apylygis (9:9; 13:14). Komandos statė rengė rezultatyvias atakas, statė sienas. Tačiau setui perkopus antrąją pusę, į priekį ėmė veržtis ,,Sporto fėja". Svečiai rodydami komandinį žaidimą įgavo taškų pranašumą ir jo nepaleido iki seto pabaigos - 17:25 (0:1).

Prasidėjus antrajam setui, varžybų vairą į savo rankas ėmė ,,Sporto fėja". Aikštelės svečiai nieko nelaukdami rengė pergalingas atakas ir atitrūko nuo savo priešininkų dvigubai (9:18). ,,Kauno technikos kolegija" taip pat stengėsi pelnyti taškus, tačiau jiems sekėsi kiek prasčiau nei varžovams. Na, o svečiai iki seto pabaigos užtikrintai buvo priekyje, todėl iškovojo ir antrojo seto pergalę - 14:25 (0:2).

Trečiajame sete kartojosi panaši situacija kaip ir prieš tai. Įgavusi pagreitį ,,Sporto fėja" ir toliau atakavo varžovus (4:13; 10:19). Tačiau setui artėjant prie pabaigos ,,Kauno technikos kolegijos" vaikinai suėmė save į rankas ir sumažino skirtumą. Visgi, to nepakako išlyginti rezultato ir nugalėti varžovus šiame sete - 19:25 (0:3).

Po rungtynių ,,Kauno technikos kolegijos" žaidėjas Martynas Bedalis komentavo: ,,Atėjom po ilgų atostogų nuo paskutinių varžybų, buvom išsiblaškę, bet pasirodėm gana neprastai. O ateity tikėsimės daugiau pergalių."

Puslapis peržiūrėtas: 4152

Komentarai