Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Vitameda vs Marijampolės Exleasingcar (1:3)

Kaunas ir vėl nulenkė galvas marijampoliečiams

Kaunas ir vėl nulenkė galvas marijampoliečiams

 Š. m. vasario 9 dieną, 18:30 val. Kauno maisto pramonės mokykloje B lygos rungtynėse ,,Vitameda" (šeimininkai) pasitiko ,,Marijampolės Exleasingcar" (svečius). Jautėsi, kad tiek viena, tiek kita komanda šiandieną atvyko čia rimtai pakovoti. Po įnirtingos kovos, pergalę pasiglemžė judrieji marijampoliečiai, rezultatu - 1:3.


Rungtynių pradžioje kiekvienas taškas buvo gyvybiškai svarbus. Marijampoliečiai jau nuo pat pradžių ėmėsi iniciatyvos ir sparčiai judėjo pirmyn, kai tuo tarpu aikštelės šeimininkai atsilikdavo daugiau nei dviguba taškų persvara (rez. 2:5; 3:7; 5:12). Ir štai, 9-ąjį kėlinio tašką ,,Vitamedai" pavyko užsidirbti savo jėgomis. Nors Dariaus Baltrušaičio pavyzdys buvo sektinas, komandos draugams taškus pelnyti sekėsi sunkiai. Seto pabaiga – 13:25 (0:1).


Antroji rungtynių dalis prasidėjo kontrataka. Rodės, kad žaidimo vairą perėmė kauniečiai, tačiau vos jiems pradėjus džiūgauti, jau po rezultato 16:13 aikštelės svečiai sviedė tikrą taškų bomba – spurtavo net 7 taškų atkarpa, išsiveržė į priekį ir pergalingai seto baigčiai kliūčių jau nebebuvo. Kėlinio pabaiga – 19:25 (0:2).


Trečias kėlinys buvo permainingas, kaip Lietuvos žiema. Iš pradžių ,,Marijampolės Exleasingcar“ bandė užspausti varžovus į kampą (rez. 1:3; 2:7; 6:9), tačiau setui įsibėgėjus rezultatas buvo lygus (10:10; 12:12). Ir, turbūt, atėjo tinkamas laikas Kaunui suduoti savo atsakomąjį smūgį. Komanda sėkmingai spurtavo net 9 taškų atkarpa, taip palikdama priešininką nuginkluotą. Seto pabaiga – 25:13 (1:2).


Kuo šis vakaras pasibaigs, darėsi neaišku. Iš pradžių komandos atsilikinėdavo 3 taškų persvara, kiek vėliau žaidė taškas į tašką, bet visgi, darnesnis komandinis žaidimas atsispindėjo marijampoliečių komandoje. Puikios atakos, bendradarbiavimas su komandos nariais ir disciplina šauniai atsispindėjo ir žaidėjų statistikoje. Taigi, šiandieną ,,Marijampolės Exleasingcar“ ir vėl įrodė, kad yra ne iš kelmo spirti. Seto pabaiga – 17:25 (1:3).

Po rungtynių ,,Vitamedos" kapitonas Darius Baltrušaitis komentavo: ,,Tikėjomės geros kovos. Galvojom tai apie pergalę, aišku, bet šiandien laimėjo patirtis. Jie labai gražiai užsidarė užtvaras, ypač šitam sete. Savom klaidom pirmą setą paleidom, galėjom daugiau intrigos įnešt, būtume juos dar labiau nuvarginę gal biškį. Bet nieko, viskas gerai, yra kur tobulėt."

,,Marijampolės Exleasingcar" komandos kapitonas R.Paškevičius komentavo: ,,Trečiam sete perdegėm, aš manau, vyrai išėjo nusiteikę, kad jau varžybos laimėtos... Aišku, labai duobių daug buvo, priėmimas šlubavo, nu, bet ketvirtą setą susiėjom. Labai smagi kova buvo."

Puslapis peržiūrėtas: 7057

Komentarai