Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Alytaus „Dzūkija“ vs Kėdainių „Laumetris“ (3:0)

Pirmoji Alytiškių pergalė prieš „Laumetrį“

Pirmoji Alytiškių pergalė prieš  „Laumetrį“

 Lapkričio 28 d. 20:30 val. Alytaus tinklinio sporto salėje įvyko vyrų A lygos rungtynės. Salėje susitiko "Dzūkijos" ekipa ir Kėdainių ,,Laumetrio" komanda. Po trumpos trijų setų kovos užtikrintai pergalę šventė šeimininkų, nugalėjusi svečius iš Kėdainių rezultatu 3:0.


Pirmajame sete nuo pat pradžių į priekį veržėsi ,,Dzūkijos‘‘ ekipa  (15:9). Įpusėjus setui Kėdainių tinklininkai bandė atsitiesti ir su varžovais žaidė taškas po taško (12:17; 14:18). Vis dėl to, jiems nepavyko pasivyti priešininkų ir pirmąjį setą laimėjo ,,Dzūkijos‘‘ komanda – 25:21.


Antrajame sete ir toliau šeimininkai rodė savo pranašumą rinkdami ištisas taškų eiles  prieš Kėdainių ,,Laumetrio‘‘ komandą. ,,Dzūkijos‘‘ komandai daugiausia taškų šiame žaidime pelnė Domantas Savickas bei Deimantas Jarmalavičius. ,,Dzūkija‘‘ priešininkų komandos klaidas vertė taškais. Tačiau Kėdainių tinklininkai nenuleido galvų ir bandė vytis varžovus. Deja antro seto rezultatas 25:18 (2:0).


Trečiajame sete Alytaus ,,Dzūkija‘‘ komandos treneris Rytis Jakučionis į aištelę išleido mažiau patyrusius žaidėjus ir eksperimentavo sudėtimi. " Laumetrio " vyrai kovojo tai pat ryžtingiau, bet nepakankamai. Pergalę atidavė ,,Dzūkijos‘‘ ekipai 25:16. Žaidimas baigėsi šeimininkų pergale – 3:0.

 

Po rungtynių kalbinti abiejų komandų treneriai :

Alytaus "Dzūkija" komandos treneris R.Jakučionis: "Visų pirma dėkoju vyrams už nusiteikimą. Ši pergalė mums yra pirma ir labai laukta, žaidėm namuose, todėl tikrai žinojome, kad Kėdainių komanda mus čia įkandama ir labai norėjom reabilituotis po praeitų dviejų nesėkmingų varžybų. Nežaidėm gražaus žaidimo žiūrovams, bet pergalė yra pergalė. Šiandien buvom stipresni".

 

Kėdainių " Laumetris " komandos treneris T.Putna: " Dar taip prastai šį sezoną nežaidėm. Varžovai žaidė neblogai, bet tikrai neparodė stebuklų, galėjom kovot ir išsivežt pergalę. Stringam morališkai nuo paskutinių varžybų.

 

Puslapis peržiūrėtas: 4329

Komentarai