Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Aidi Aidi vs INTI (3:0)

,,Aidi Aidi“ triuškinanti pergalė prieš ,,Inti“

,,Aidi Aidi“ triuškinanti pergalė prieš ,,Inti“

 Lapkričio 24d. 18 val. Kauno technikos prof. mokymo centre vyko D lygos rungtynės, kuriose susitiko: ,,Aidi Aidi" (šeimininkai) ir ,,Inti" (aikštelės svečiai). Po trumpos kovos užtikrinta pergalė atiteko į šeimininkų rankas, rezultatu - 3:0.

Rungtynėms prasidėjus ,,Aidi Aidi" ėmėsi iniciatyvos ir nuo pat pirmųjų taškų stengėsi ,,užspausti" varžovus į kampą (rez. 6:2; 12:5; 20:11). Taip sėkmingai jie judėjo iki pat seto pabaigos ir kai jau rodėsi, kad iki seto pergalės trūksta vos kelių, lemiamų taškų (rez. 22:13), ,,Inti" komanda atsitiesė ir spurtavo net 8 t. atkarpa (rez. 22:21), tačiau visgi lemiami taškai atiteko ,,Aidi Aidi" komandai, rezultatu - 25:21 (1:0).

Antrasis setas buvo dar įdomesnis, nes jame ,,Inti" komandos žaidėjai įrodė, kad yra rimti konkurentai ir viso seto metu ,,lipo" varžovams ant kulnų, tačiau ,,Aidi Aidi" taip pat nenusileido ir po lygaus rezultato - 19:19 atitrūko net 4t. persvara (rez. 23:19). Lemiamus taškus pelnė taip pat be didelio vargo ir pasiglemžė seto pergalę - 25:22 (2:0).

Trečiajame sete ,,Inti" komandą ištiko rimta krizė, nes komandai savo jėgomis pavyko pelnyti vos vieną tašką, o tuo tarpu ,,Aidi Aidi" komanda jiems buvo negailestinga - rungtynes jie užbaigė sausu rezultatu - 25:4 (3:0).

Po rungtynių ,,Inti" komandos atstovas komentavo: ,,Šįvakar pritrūko noro laimėt ir kovot. Žinoma, pradžia sezono, manau antram rate įsivažiuosim ir kolegom atsirevanšuosim."

,,Aidi Aidi" komandos žaidėjai komentavo: ,,Gražus žaidimas, gražiai pažaidėm, nors labai jaudinomės pirmą kėlinį, vis dar jaučiam varžybinę įtampą, tai ne tas pats kas per treniruotes, bet verčia pasitempti."

Puslapis peržiūrėtas: 4444

Komentarai