Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KSMS ‒ Heksa vs Aušrinė ‒ Titmaras (0:3)

,,KSMS-Heksa“ nulenkė galvas prieš ,,Aušrinė-Titmaras“

,,KSMS-Heksa“ nulenkė galvas prieš ,,Aušrinė-Titmaras“

 Lapkričio 29d. 17:30 val. V. Kudirkos progimnazijos sporto salėje susitiko dailiosios lygos komandos: ,,KSMS-Heksa" (šeimininkės) ir ,,Aušrinė-Titmaras" (svečiai). Po intriguojančios kovos pergalę išplėšė ,,Aušrinė-Titmaras" komanda, rezultatu - 0:3.

Pirmojo seto metu ,,Aušrinė-Titmaras" nieko nelaukus tiesiog ,,užspietė" savo varžovės į kampą negailestinga taškų persvara (rez. 1:4; 2:6; 5:15; 11:18). Tuo tarpu ,,KSMS-Heksa" bandė suktis iš padėties atliktais net 4 keitimais, tačiau ir tai iš esmės situacijos nekeitė. Seto pabaigoje ,,KSMS-Heksa" žaidėjos dar bandė atsigriebti, bet, deja, jau buvo per vėlu. Rezultatas - 20:25 (0:1).

Antrasis setas buvo permainingas. Kėlinio pradžioje abi komandos nenusileido viena kitai (rez. 1:1; 4:4; 6:6), tačiau neilgai trukus ,,KSMS-Heksa" išsiveržė į priekį (rez. 11:6). Tuo tarpu ,,Aušrinė-Titmaras" komandos žaidėjos nepasimetė ir toliau kryptingai judėjo tikslo link, taip pamažu išlygindamos rezultatą (rez. 14:12; 18:16; 20:20). Seto pabaigoje jos dar įnirtingiau žaidė ir sėkmingai užbaigė kėlinį rezultatu - 22:25 (0:2).

Trečiasis setas ir vėl buvo įnirtingas. ,,Aušrinė-Titmaras", rodos, vis dar laikė žaidimo vairą savo rankose, tačiau jaunosios ,,KSMS-Heksa" žaidėjos vis lipo joms ant kulnų (rez. 3:4; 5:5; 7:10). Svečių ekipa bandė vis didesne taškų persvarą atsiplėšti nuo varžovių (rez. 10:15), tačiau jaunosios žaidėjos rezultatą išlygino jau 19-ajame kėlinio taške. ,,Aušrinė-Titmaras" laiku pasinaudojo pertraukėle ir sugrįžo į aikštelę užbaigti setą pergalingai, rezultatu - 21:25 (0:3).

Po varžybų ,,Aušrinė-Titmaras“ komandos kapitonė R.Knatienė komentavo: ,,Rezultatu esu patenkinta, o žaidimą, kaip visada reikia tobulinti, tobulinti, tobulinti,- juk tobulumui ribų nėra. Daug klaidų darėm priėmime, nors rezultatas yra, bet daug lengviau galėjome laimėt."

,,KSMS-Heksa“ trenerė J. Birbickienė komentavo: ,,Tipiškas suaugusiųjų žaidimas prieš dar jaunas, nepatyrusias žaidėjas. Manau, kad per daug yra bendro pobūdžio klaidų, kurių jos galėtų ir nedaryti. Silpnas padavimas, silpnas įveidimas kamuolio ir tas nulėmė žaidimo rezultatą. O šiaip normalus žaidimas, prieš suaugusias kaip žaidi ir dar neturi pagrindinių žaidėjų, tai yra rezultatas toks, koks yra."

Puslapis peržiūrėtas: 4329

Komentarai