Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Sporto fėja vs KMAIK (2:3)

Po inirtingos kovos, „Sporto fėja“ pripažino „KMAIK“ pranašumą

Po inirtingos kovos, „Sporto fėja“ pripažino „KMAIK“ pranašumą

 Sausio 10 dieną, Kauno technikos profesinio mokymo centre įvyko C lygos varžybos, kuriose susitiko, "Sporto fėja" (šeimininkai) ir "KMAIK" (svečiai) ekipos. Po ilgos, penkių setų kovos, "KMAIK" ekipa džiaugėsi pergale rezulatu 2:3.

Pirmasis setas prasidėjo šeimininkų dominavimu aikštelėje (5:2). "KMAIK" ekipos žaidėjams sunkiai sekėsi "įsibėgėti" ir priprasti prie varžovų diktuojamo žaidimo tempo. (14:10). Tačiau be kovos, jaunieji kolegijos vaikinai nežadėjo pasiduoti ir taškas po taško lygino rezultatą (17:17). Nors kelinys truko gana ilgai, tačiau paskutiniuosius taškus pelnė salės šeimininkai (25:19). 

Antrąjame sete, po gana skausmingo pralaimėjimo, lyg atsparnų taškas po taško, stipriais padavimais dominavo "KMAIK ekipa. (6:9).  Šeimininkų komandos kapitonas V.Gubanovas drasindamas savo komandos narius kilo šturmu ir persvėrė rezultatą savo naudai (15:13). Manydami, kad pergalė vėl jų rankose, "Sporto fėja" atsipalaidavo, nes į jų statistiką pradėjo byrėti daromos klaidos. Tuo naudodamasi "KMAIK" komandos trio: R.Kerutis, J.Žaltauskas ir E.Meilūnas puikiais padavimais, ir netikėtais puolimais išplėšė pergalę (20:25).

Trečiais setas buvo tarsi dviejų titanų akistata. Tiek viena komanda, tiek kita rodė savo meistriškumą ir neleido nutolti daugiau nei per du taškus. (4:2; 10:8). "KMAIK" ekipa patyrė nuopolį, po kurio komandas skyrė net penki taškai (15:10). Minutės pertraukėlę paėmės svečiu komandos treneris, pasakė esminias daromas klaidas komands, nuramino ją ir vėl padrasindamas palydėjo komandą, kuri grįžo su užsidegimu. Nors dvikova ir buvo taškas į tašką, tačiau: tačiau "KMAIK" ekipa įrodė šiame sete pranašuma. (22:25)

Ketvirtame sete, "Sporto fėja" pasiuntė "KMAIK" ekipą į nakdauną. R.Keručio vedama komanda, buvo tarsi pasimetusi aikštelėje: daug nepriimtų kamuolių, nesusikaupimas puolime ir gynyboje (14:8;19:10) Svečių ekipa nesugebėjo susikaupti žaidimui, ir teisiog leido priešininkams laimėti setą. (25:12)

Penkatame sete išaiškėjo, kas buvo vertesnis šių rungtynių pergalės. Iki pat seto vidurio, kada komandos apsikeitė aikštelėmis, koamdos žaidė lygiavertį žaidimą (2:2; 5:5; 8:8). 
Tačiau po apsikeitimo aikštelėmis, "Sporto fėja" pradėjo klysti puolime. O tai leido priešininkams išsiveršti į priekį (8:13). Nors šeimininkai ir stengėsi "sužaisti" imdami minutės pertraukėles, tačiau ši taktika jiems nepasiteisino, komandai teko pripažinti, svečiu komandos pranašumą varžybose (9:15)

Puslapis peržiūrėtas: 3797

Komentarai