Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KSM Startas ‒ Tinklo draugai vs Aušrinė ‒ Titmaras (0:3)

„KSM Startas- Tinklo draugai“ nusileido „Aušrinė-Titmaras“ komandai

„KSM Startas- Tinklo draugai“ nusileido „Aušrinė-Titmaras“ komandai

Sausio 19d. 17:30 val. V. Kuprevičiaus progimnazijos sporto salėje vyko moterų "Dailiosios" lygos rungtynės. Jose susitiko aikštės šeimininkės "KSM Startas- Tinklo draugai" ir moterų komanda "Aušrinė-Titmaras". Buvo sužaisti trys setai ir pergalę iškovojo "Aušrinė- Titmaras" moterų komanda rezultatu 3:0 (25:12; 25:18; 25:22). 

Pirmojo seto pradžioje moterų komanda "Aušrinė-Titmaras", pasinaudojusi jaunų merginų komandos "KSM Startas-Tinklo draugai" daromomis klaidomis, išsiveržė į priekį (12:1). "KSM Startas-Tinklo draugai" komandos trenerei paėmus minutės pertraukėlę, merginos savo daromų klaidų skaičių sumažino ir bandė vytis priešininkes, tačiau "Aušrinė-Titmaras" komanda buvo per daug išsiveržusi į priekį turimais taškais ir setas baigėsi- 25:12 (1:0)

Antrasis setas "KSM Startas-Tinklo draugai" merginoms sekėsi sklandžiau, jos sumažino savo daromų klaidų skaičių, taip pat rezultatyvias atakas demonstravo M. Juškevičiūtė ir rezultatas tapo apylygis, abi komandos žaidė "taškas į tašką", tačiau "Aušrinė-Titmaras" komanda ir ypatingai šiame sete pasižymėjusi A. Kaunietė savo atakomis padėjo turimais taškais atsiplėšti nuo priešininkių ir setas baigėsi - 25:18 (2:0)

Trečiąjame sete intriga buvo didžiausia, abi komandos rodė puikų žaidimą ir tikrai neketino pasiduoti, tai rodo beveik pačiame seto gale lygus rezultatas (20:20), tačiau "Aušrinė-Titmaras" pasinaudojusios minutės pertraukėle ir truputėlį pailsėjusios bei aptarusios savo žaidimą, grįžusios į aikštelę sužaidė puikią atkarpą ir trečiasis setas baigėsi jų naudai rezultatu- 25:22 (3:0)

Puslapis peržiūrėtas: 3740

Komentarai