Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: BOOOM! vs Aidi Aidi (1:3)

,,Aidi aidi“ nugalėjo ,,Booom!“ ekipą

,,Aidi aidi“ nugalėjo ,,Booom!“ ekipą

Lapkričio 19d. 17:30 val. Aleksandro Stulginskio universitete įvyko ,,Žalių" D lygos rungtynės. Aikšelėje susitiko ,,Booom!" (šeimininkai) ir ,,Aidi aidi" (svečiai). Po keturių setų kovos pergale džiaugėsi ,,Aidi aidi" ekipa rezultatu - 1:3.

Pirmajame sete daug intrigos nebuvo: "Aidi aidi" komandos nariai - Raimonda Deltuvienė, Monika Benetytė Merkevičė, Robertas Masalskas, Agnė Talalaitė stipriais padavimais prie servo linijos pelnydavo taškus, o šeimininkų komanda daug klysdavo priimdami servą, kas neleisdavo jiems rezultatyviai užpulti "Aidi aidi" ekipos. Taigi stipriu servų vedama svečių komanda efektyviai puolė ir užbaigė setą rezultatu - 7:25 (0:1).

Antrasis setas niekuo nesiskyrė nuo pirmojo: šeiminkų ekipa darė daug klaidų, o "Aidi aidi" komanda rinko taškus nuo servo linijos. Jau seto pradžiojė rezultatas buvo - 2:12. Žaidimas iki seto pabaigos taip ir nepasikeitė, "Booom!" komanda niekaip rezultatyviai neužpuldavo oponentų ir daug klydo, o "Aidi aidi" ekipą į priekį vedę Gediminas Rainys: jis jam keltus kamuolius versdavo lengvais taškais. Setas pasibaigė rezultatu - 10:25 (0:2).

Trečiasis setas skyrėsi nuo pirmų dviejų, kaip diena nuo nakties. "Aidi aidi" atliko daug keitimų, o "Booom!" komanda į aikštelę išėjo daug labiau susikaupę ir buvo pasiruošę kovoti už kiekvieną tašką. Šį setą jie pastiprino savo padavimą, o varžovai pradėjo klysti. Tuo pasinaudojusi šeiminkų ekipa rinko lengvus taškus ir rengė rezultatyvias atakas, tačiau "Aidi aidi" komanda vis atsakydavo savo taškais ir nei viena ekipa nežadėjo pralaimėti. Užvirė kova taškas į tašką, niekas nenorėjo pralaimėti, tačiau sekmingiau seto pabaigą sužaidusi "Booom!" komanda išplešė pergalę rezultatu - 25:23 (1:2).

Pralaimėję trečiajį setą svečių komanda vėl į aikštelę išėjo stipriausia sudėtimi ir žaidimas vel patapo panašus ir pirmąji ir antrą setą. "Booom!" komanda nesusitvarkė su priešininkų paduodamais servais ir dažnai klydo, kai tuo tarpu "Aidi aidi" komandos narys Gediminas Rainys visus lengvus kamuolius, pakeltus Agnės Talalaitės versdavo lengvais taškais. Taip iki seto pabaigos šeiminkų ekipa ir nesugėbejo atsigauti, setas pasibaigė rezultatu - 10:25 (1:3).

Po varžybų "Aidi aidi" ekipos žaidėjas Gediminas Rainys sakė: "Labai džiaugiamės pergale, šiandien mums sekėsi. Labai gaila, kad turim vieną traumuotą žaidėją, lauksime jo sugrįžtant kuo greičiau ir sieksime daugiau pergalių".

Puslapis peržiūrėtas: 4588

Komentarai