Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KTU vs LSU (3:0)

"KTU" namuose nesunkiai palaužė "LSU" ekipą

"KTU" namuose nesunkiai palaužė "LSU" ekipą

 Kovo 13 d. 19:00 val. įvyko "Dailiosios" lygos rungtynės. KTU statybos ir architektūros fakulteto sporto salėje susitiko "KTU" (šeimininkės) ir "LSU" (svečiai). Po trumpos trijų setų kovos pergale galėjo džiaugtis šeimininkės, rezultatu - 3:0.

Nuo pat pirmojo seto pradžios "KTU" ekipa iškart ėmėsi iniciatyvos. Jau seto viduryje rezultatas buvo triuškinantis - 19:13. "LSU" ekipos tinklininkėms sunkiai sekėsi regzti rezultatyvias atakas ir pelnyti taškus, o taip pat ir klaidų darė nemažai. Taigi, šeimininkės lengvai iškovojo pirmojo seto pergalę. Pirmąjame sete labiausiai išsiskyrė "KTU" ekipos puolėja - Danielė Bielskytė, bei jungianti puolėja Mantė Lokytė. Žaidėjos pelnė nemažai taškų taip padėdamos savo komandai priartėti prie šio vakaro pergalės. Seto baigtis - 25:13 (1:0).

Antrasis setas svečių komandai sekėsi dar prasčiau. Niekaip nesugebėdamos sumažinti daromų klaidų skaičiaus, bei atremti priešininkių puolimo, merginos pralaiminėjo dar skaudesniu rezultatu, nei pirmąjame sete (15:5). Vis tik atsipalaidavusios šeimininkės, leido varžovėms prie jų priartėti, tačiau skirtumas buvo per didelis, kad tai būtų realu. Antrasis setas baigėsi, "KTU" pergale, rezultatu - 25:21 (2:0).

Trečiąjame sete "LSU" ekipos merginos jau suėmė save į rankas, nustojo daryti tiek daug klaidų ir taškas į tašką pradėjo kovoti su "KTU" ekipos tinklininkėmis (14:12; 19:20; 23:24). Viskas sprendėsi pačioje seto pabaigoje, kur "LSU" kelis kartus turėjo pranašumą ir galėjo laimėti trečiąjį setą, tačiau šiandien sėkmė šypsojosi "KTU" merginoms, kurios šventė pergalę šios dienos rungtynėse, rezultatu - 26:24 (3:0).

 

 
Puslapis peržiūrėtas: 6789

Komentarai