Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSMU vs LSU (3:0)

"LSMU" užtikrintai įveikė "LSU"

"LSMU" užtikrintai įveikė "LSU"

Balandžio 3 dieną, 19 val., "Lietuvos sveikatos mokslų universiteto" sporto salėje įvyko KTML "Dailiosios" lygos ketvirtfinalis tarp aikštelės šeimininkių "LSMU" bei svečių "LSU". Rungtynės buvo itin atkaklios ir įdomios, tačiau šeimininkės lemiamais momentais šiandien žaidė užtikrintai ir nugalėjo sausu rezultatu - 3 : 0

 Rungtynės prasidėjo ekipoms žaidžiant taškas į tašką. "LSMU" ekipą nuo pirmųjų minučių į priekį vedė komandos kėlėja Julija Domarkaitė, kurios itin preciziškai pakelti kamuoliai leido ekipos draugėms smūgiuoti iš palankių situacijų. Setui įsibėgėjus pagreitį įgavo ir šeimininkių puolimas - 17:9. Tuo tarpu "LSU" puolimas strigo, nes pastarosioms niekaip nepavyko gražiai pakelti kamuolio. "LSMU" be vargo išsiveržė į priekį - 1 : 0 (25:18).

 Antroji rungtynių dalis buvo dar atkaklesnė ir įtempta. Visgi, viešnioms itin trūko atakų organizatorės, nes visa komanda šiame sete atliko vos 5 rezultatyvius perdavimus, kai tuo tarpų šeimininkių kėlėja viena pati atliko 10. "LSU" tokią spragą bandė kompensuoti itin stipria gynyba prie tinklo, tačiau šeimininkės pastarosioms nenusileido nei kiek - abi ekipos atliko po 4 blokus. Kėlinukui įpusėjus rezultatas buvo lygus - 17:17, tačiau "LSMU" pelnė 5 taškus be atsako ir gan lengvai padidino savo pranašumą - 2 : 0 (25:22)

 Trečioji rungtynių dalis buvo pati įdomiausia. Žinodamos "kas pastatyta ant kortos" ir gavusios įvairių trenerės nurodymų "LSU" merginos išėjo į aikštelę itin motyvuotos ir praūžė tarsi uraganas - 4:12. Tačiau tai tebuvo vangi "LSMU" pradžia. Po Eligijaus Vyskupaičio paimtos minutinės pertraukėlės merginos susiėmė ir sužaidusios pora puikių atkarpų (4:0 ; 5:0) išlygino rezultatą - 17:17. Visgi, viešnios lemiamomis akimirkomis nepasimetė ir šiaip taip perėmė iniciatyvą į savo rankas - 19:21. Tačiau pačioje finišo tiesiojoje "LSMU" merginos pagalvojo, jog dar vieno seto žaisti nenori ir po eilinio spurto (6:0) šventė pelnytą pergalę, rezultatu 3:0.

 Po rungtynių šeimininkių treneris Eligijus Vyskupaitis nedaugžodžiavo : " Viską lėmė merginų nusiteikimas. "

 

Puslapis peržiūrėtas: 6757

Komentarai