Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Cukrainis vs LSU (2:3)

Įtemptoje kovoje „LSU“ pergalė prieš „Cukrainį“

Įtemptoje kovoje „LSU“ pergalė prieš „Cukrainį“

Lapkričio 8 d. 18:30 val. Rio Arenos salėje įvyko dailiosios lygos rungtynės. Aikštelėje susitiko šeimininkių komanda "Cukrainis" ir svečių teisėmis atvykusi "LSU" komanda. Po nenuspėjamos ir įtemptos kovos pergalė atiteko svečių komandai, rezultatu - 3:2. 

Pirmojo seto pradžioje abi komandos žaidė nenutoldamos viena nuo kitos (2:1 ; 4:2 : 8:5). Tačiau vis labiau žaidimą imti į savo rankas pradėjo "Cukrainio" ekipa spurtavusi 5 taškus į priekį (13:5). Susikaupusi šeimininkių komanda ėmėsi iniciatyvos, pelnė taškus, rodydamos, kas yra aikštelės šeimininkės, savo varžoves palikdamos užnugaryje (18:7). Šeimininkės rodė gražų komandinį žaidimą, kuomet svečių ekipai nepavyko prisiimti kamuolių ir atakuoti, todėl "LSU" tinklininkėms sunkiau sekėsi pelnyti taškus. Viso seto metu "LSU" komandai taip ir nepavyko pasivyti šeimininkių komandos. Setas baigėsi "Cukrainio" ekipos pergale, rezultatu - 25:17 (1:0). 

Antrojo seto metu rezultatas pastoviai kisdavo tai vienos, tai kitos komandos naudai. Visą antrąjį setą komandos žaidė taškas į tašką. Tiek svečių ekipa, tiek šeimininkių ekipa nesiruošė pasiduoti, vos tik vienai komandai įsiveržus į priekį, kita tuoj pat pasivydavo (8:8 ; 12:12 ; 17:16).  Tačiau seto pabaigoje "Cukrainis" nesugebėjo atsilaikyti "LSU" komandos atakų antplūdžio, todėl antrojo seto pergale džiaugėsi svečių ekipa, rezultatu - 25:21 (1:1). 

Trečiąjį setą pradėjo "LSU" ekipa (3:1). Svečių ekipa į aikštelę žengė tvirtai ir užtikrintai,susikaupusios sėkmingai atakavo priešininkes nepalikdamos jokių šansų įsiveržti į priekį (12:7 ; 20:16).  Kad ir kaip stengėsi šeimininkių komanda, dėja joms ir trečiajame sete teko pripažinti "LSU" komandos pranašumą. Seto baigtis rezultatu - 25:19 (2:1). 

Viso ketvirtojo seto metu pirmavo "LSU" , bet šeimininkės nuolatos mynė "LSU" ant kulnų. Kai jau atrodydavo, jog svečių ekipa įgavo nemažą skirtumą ir gali kartotis trečiojo seto baigtis, "Cukrainio" komanda ilgai netrukusi skirtumą sumažindavo. Galiausiai susikaupus "Cukrainio" komandos tinklininkėms pavyko perimti valdžią į savo rankas ir įveikti svečių ekipą, rezultatu - 25:23 (2:2). 

Penktąjį, lemiama setą užtikrintai pradėjo svečių komanda (4:1 ; 8:3). Viso seto metu "LSU" komanda puikiai susitvarkė su priešininkių atakomis jas užblokuodamos, susikaupusios nedarė klaidų ir užtikrintai judėjo į priekį (13:6). Galiausiai "Cukrainio" tinklininkės palūžo ir nesugebėdamos susitvarkyti su savo klaidomis, šiandieną turėjo pripažinti "LSU" komandos pranašumą. Setą užtikrintai laimėjo ir šios dienos rungtynių pergale džiaugėsi "LSU" komanda. Rezultatas - 15:7 (3:2). 

Puslapis peržiūrėtas: 3925

Komentarai