Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Ąžuolas vs Pervesk.lt (0:3)

Žalių D lygoje Pervesk.lt nugalėjo jaunimo komandą Ąžuolas rezultatu 3-0

Žalių D lygoje Pervesk.lt nugalėjo jaunimo komandą Ąžuolas rezultatu 3-0

 Š.m. gruodžio 16d. D lygoje susitiko Pervesk.lt komanda, bei jaunimo tinklinio mėgėjų komanda Ąžuolas

Po neilgos 3 setų kovos pergalę džiaugėsi Pervesk.lt komanda.

Pirmasis setas prasidėjo visišku Pervesk.lt dominavimu aišktelėje, atrodė jog svečiai atvažiavo čia tiesiog sutriuškinti šeimininkus, kurie darė daug savų klaidų ir negalėjo tinkamai įsivesti kamuolio, kad galėtų užpulti svečius. Taigi svečiai rinko lengvus taškus tiek nuo padavimo linijos, tiek sėkmingai užbaigdami atakas puolime, taip ir laimėjo trečiąjį setą rezultatu 25-8.

Antrojo seto pradžia buvo beveik identiška pirmąjam, svečiai iki seto vidurio jau turėjo sukaupę ženklią persvarą 12-1, tačiau šeimininkai nenorėjo taip lengvai pasiduoti ir sugebėjo susiimti ir pagerinti savo žaidimą pradedami vytis varžovus, tačiau šie jau buvo toli atitrūkę ir antrąjame sete pergale džiaugėsi svečių ekipa - Pervesk.lt kuri laimėjo šį setą rezultatu 25-12.

Trečiojo seto pradžia buvo gana įtempta, šeimininkai nors ir minimalią, bet turėjo vieno taško persvarą 5-6, tačiau susiėmę svečiai vėl pradėjo demonstruoti gražų žaidimą ir pradėjo tolti nuo šeimininkų taip laimėdami ir trečiąjį setą rezultatu 25-15. Šiame sete prie labai svarbios atkarpos svečiams prisidėjo B.Prekeris, kuris padarė net 6 Ace'us iš eilės taip pradėjęs savo komandos atitrūkimą nuo varžovų.

Puslapis peržiūrėtas: 6643

Komentarai