Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Cukrainis vs KSM Startas ‒ Tinklo draugai (1:3)

„Cukrainis“ nusileido „KSM Startas ‒Tinklo draugai“ komandai.

„Cukrainis“ nusileido „KSM Startas ‒Tinklo draugai“ komandai.

Vasario 7 dieną, 19 valandą, RIO arenos sporto salėje įvyko moterų lygos varžybos. Susitiko šeimininkės "Cukrainis" ir svečių komanda  „KSM Startas ‒Tinklo draugai“, po keturių setų paaiškėjo, kad šiandien buvo stipresnės „KSM Startas ‒Tinklo draugai“ merginos rezultatu - 1:3.

Pirmajame sete visiškai dominavo svečių komanda, merginos puikiai servuodamos, išmušė savo priešininkės iš ritmo ir pačios labai lengvai rinko taškus. Priešininkės visiškai nesugebėjo pasispriešinti ir pralaimėjo rezultatu - 10:25 (0:1).

Antrajame sete niekas nepasikeitė, "Cukrainis" visiškai nerado priešnuodžių geram priešininkų žaidimui. "Cukrainis" per ši setą savo jėgomis pelnė tik 4 taškus ir turėjo pripažinti, kad priešininkės stipresnės. Rezultatas - 11:25 (0:2).

Trečiajame sete žaidimas visiškai pasikeitė, "Cukrainis" pradėjo rengti rezultatyvias atakas vieną po kitos, o „KSM Startas ‒Tinklo draugai“ atrodė per daug atsipalaidavė ir darė be galo daug savo klaidų. Merginos pasimetė ir pralaimėjo rezultatu - 25:13 (1:2).

Ketvirtajame sete svečių komanda pradėjo žaisti labiau susikaupė ir pradėjo matytis rezultatai. Tačiau be galo didelis klaidų skaičius, neleisdavo išsiveržti į priekį. "Cukrainis" per setą pelnė tik 6 taškus, tačiau „KSM Startas ‒Tinklo draugai“ darė beprotiškai daug klaidų, todėl žaidimas atrodė apylgis. Setas pasibaigė „KSM Startas ‒Tinklo draugai“ naudai, rezultatu - 17:25 (1:3).

Po varžybų „KSM Startas ‒Tinklo draugai“ trenerė komentavo: "Džiaugiuosi, kad pagaliau išlipome iš dobės, tris varžybas jau buvom pralaimėje laimedami pirmus du setus ir paskui tris iš eilės pralaimėdami. Tačiau šiandien nedaug truko, kad tai pasikartotu vėl. Tai jau žaidimas gerėja, dar gerai, kad nesirgo merginos, tai galėjom pasiruošti varžyboms".

Tuo tarpų priešininkių žaidėja Laura Žlibinaitė sakė: "Labai blogai sužaidėm, nežinau gal pritrūko energijos".

Puslapis peržiūrėtas: 4438

Komentarai