Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Aidi Aidi vs NUTPA (3:1)

„Žalių“D lygos titanų dvikovoje pergalę išplėšė „AIDI AIDI“ komanda

„Žalių“D  lygos titanų dvikovoje pergalę išplėšė „AIDI AIDI“ komanda

 Šiandien, sausio 14 dieną, ASU sporto salėje įvyko "Žalių" D lygos varžybos, kurioje susitikiko dvi ekipos "Aidi Aidi" (šeimininkai) ir "Nutpa" (svečiai). Po keturių setų kovos šeiminkai išplėšė pergalę, rezultatu  (3:1) 

Pirmasis setas parodė kad žaidime užsivedė ir labiau susikaupusi buvo ,,Nutpa'' komanda. Jau pirmosiosmis kelinio minutėmis į priekį išveržė svečių komanda  (6:8). Abi komandos dar buvo neapšilusios, todėl klaidų išvengti nepavyko. Tačiau autsaiderio vietos "Aidi Aidi" ekipai užimti vis nepavykdavo. Puikus L.Mazūrienės ir N.Baltrukonio temdemas išplėšė pergalę rezultatu (19:25).

Antrasis setas prasidėjo netikėtu "Aidi Aidi" komandos spurtu. (6:3). Tačiau "Nutpos" komandai šis setas buvo tikra tragedija. Daug daromų klaidų, nepaduodami servai, netaisyklingas puolimas ir komanda pradėjo atsilikinėti nuo šeimininkų (11:4). Kad ir kaip stengėsi svečiai pasivyti, tačiau "Aidi Aidi" ekipa suprato, kad šiame sete, sėkmė šypsosi jiems (19:8). Menkas suklupimas buvo seto gale, tačiau "Nutpa"  komandai nepavyko pasivyti ir aplenkti priešininkus (25:13).

Trečiame sete užvirė kova, nei viena, nei kita komanda nepasidavė, tačiau daromos klaidos neleido išsiveršti į priekį nei vienai, nei kitai (6:6). Seto viduryje, komanda "Aidi Aidi" tarsi sukaupė visas jėgas ir šovė į priekį (15:12). Nors "Nutpos" komanda ir prisivijo savo priešininkus, tačiau šeimininkai nepasidavė ir A.Šimaičio blokai užbaigė setą (25:23).

Ketvirtas setas parodė,kuri komanda buvo psichologiškai stipresnė. Tiek "Aidi Aidi" ekipa, tiek "Nutpa" žaidė iš visų jėgų, stengėsi kaip galėdami užpulti netikėtai savo priešininkus. (6:7). Tačiau koją abiems komandoms kišo nepriimami kamuoliai. (13:13). Sunkus setas buvo abiems komandoms, vienai - setas lemtų pergalę, kita išlygintų rezultatą. ,,Nutpai'' pritūkus palankių atakų , o ,,Aidi Aidi'' užsivedimas nulemė seto pabaigą (25:27).

 

Puslapis peržiūrėtas: 3953

Komentarai