Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kazlų Rūdos ,,Jotvingis“ vs Sporto fėja (2:3)

Po inirtingos kovos, „Sporto fėja“ palaužė Kazlų Rūdos „Jotvingio“ ekipą

Po inirtingos kovos, „Sporto fėja“ palaužė Kazlų Rūdos „Jotvingio“ ekipą

 Gruodžio 1 d. 19:30 val. Kazlų Rūdos pagrindinės komyklos sporto salėje susitiko Kazlų Rūdos "Jotvingis" (šeimininkai) ir  "Sporto fėja" (svečiai) komandos. Po atkaklios penkių setų kovos, šeimininkų komandą palaužė "Sporto fėja" rezultatu (2:3) ir įsirašė dar vieną pergalę į turnyrinę lentelę. 

Pirmasis setas prasidėjo svečių pelnytais taškais (1:4).  Kelis ace'us iš eilės pelnęs  "Sporto fėjos" žaidėjas T.Juodiška atitolino savo komandą nuo varžovų (4:10). Kazlų Rūdos "Jortvingio" ekipa supratusi, kad svečiai atvyko tik su vienu tikslu - laimėti, stengėsi taisyti situaciją ir pelnė net 5 taškus iš eilės ir priartėjo prie varžovų komandos (18:20). Komandos "Sporto fėja" kapitonas V.Gubanovas paprašė minutinės pertraukėlės, po kurios komanda išėjo susikaupusi ir pergalingai užbaigė kėlinį rezultatu (19:25).

Antrąjame sete žaidimas pasisuko kitu kampu ir pirmuosius keturis taškus pelnė šeiminkų komanda (0:4). Pajutę, kad žaidimo tempas palankesnis jų puseje, jie tolo nuo priešininkų (2:9). "Sporto fėjos" komanda tuo tarpu pradėjo daryti klaidas tiek gynyboje, tiek prie padavimų linijos, o tuo naudodamasis Kazlų Rūdos "Jotvingio" tendemas J.Bieliauskas ir E.Norkus taškas po taško stengėsi atsigriebti už pralaimėtą setą (10:16). Nors svečiai ir mėgino sugudrauti imdami minutės pertraukėles, tačiau jiems antrasis kėlinys buvo pragaištingas. Nesusikaupimas ir nesusikalbėjimas komandoje, jiems buvo lemtingas. "Jotvingio" ekipa šventė antrojo kelinio pabaigą (16:25)

Trečiasis kėlinys mažai kuo skyrėsi nuo antrojo, "Sporto fėja" tarsi "įkritusi" į duobę. (1:5). Tuo naudodamiesi šeimininkai tiesiog megavosi žaidimu ir jautėsi padėties šeimininkai. Tačiau ir į jų aikštelės pusę "atėjo" klaidų lavina. Keli nepriimti kamuoliai ir svečiai jau alsuoja "Jotvingio" ekipai į nugarą (17:19). Abi komandos žaidė susikaupusios, tačiau pora klaidingai pakeltų kamuolių ir nepriimtas kamuolys "Sporto fėjos' komandai buvo lemiami taškai. "Jotvingio" ekipos aukštaūgis J.Bieliauskas pelnė paskutinyjį komandos tašką ir šventė trešiojo kėlinio laimėjimą (20:25)

Ketvitras kėlinys buvo tikras nervų išbandymas. Abi komandos taškas į tašką net nemėgino viena kitai nsusileisti tiek puikiai priimtais kamuoliais, tiek galingais padavimais (11:11). Prie padavimo linijos atsistoją V.Gubanovas ir T.Juodiška galinagais servais išbalansavo Kazlų Rūdos "Jotvingio" ekipos žaidėjus. (15:12). Minutės pertraukėlę paėmęs šeimininkų komandos kapitonas drąsino savo komandos žaidėjus ir akcentavo gynybos spragas. Tačiau tai nepadėjo komandai atsistiesti. Puikiai sužaidę T.Juodiška,V.Gubanovas, E.Sliežauskas atitrūko nuo salės šeimininkų komandos, o A.Jonušas pastatęs porą puikių blokų galutinai padėjo tašką sete (21:25). Svečiai išlygino setų rezultatą (2:2)

Prasidėjus penktąjam kėliniui nors komandos ir buvo pavargusios, tačiau buvo lygevertės viena kitai (4:4). Nors Kazlų Rudos "Jotvingio" kėlėjąs J.Bieliauskas puikiai skirstė kamuolius komandos kapitonui E.Norkui, tačiau jie visi atsitrenkdavo į T.Juodiškos pasatytą "sieną", ,,Sporto fėja" išsiveržė į priekį (5:9). Nors šeimininkai ir mėgino atsitiesti, tačiau jų pastangos buvo bevaisės. Teisėjas paskutinyjį tašką parodo "Sporto fėjos" komandai. Kelinys baigiasi rezultatu (11:15) svečių komandos naudai. 

Po rungtynių kalbintas "Jotvingio" komandos žaidėjas J.Bieliauskas teigė "Tai buvo mūsų pirmosios sezono varžybos. Nesusirinko pilnai komanda, darėme daugybė klaidų tiek puolime, tiek gynyboje. Priešininkai atvyko tikrai su gana stipria sudėtimi, kas ir lėmė jų pergalę. Tikimės susikti su jais kovoje dėl prizinių vietų". O svečiu komandos narys E.Sliežauskas skubėdamas pasakė " penktas kelinys buvo mūsų naudai. Nors ir pavargome, tačiau jame puikiai sužaidėme gynyboje". 

Puslapis peržiūrėtas: 4582

Komentarai