Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Vivacolor vs Smūgis (3:0)

,,Vivacolor" džiaugėsi pergale prieš ,,Smūgį"

,,Vivacolor" džiaugėsi pergale prieš ,,Smūgį"

Vasario 15d. 18:30 val., Kauno maisto pramonės mokyklos sporto salėje įvyko C lygos varžybos. Aikštelėje susitiko ,,Vivacolor" (šeimininkai) ir ,,Smūgis" (svečiai). Po neilgos trijų setų kovos pergale džiaugėsi ,,Vivacolor" ekipa, rezultatu - 3:0.

Prasidėjus pirmajam setui abi ekipos į aikštelę žengė tvirtai ir užtikrintai. Nuo pirmųjų taškų užvirė kova - taškas į tašką (6:6). Bet tai truko tik seto pradžioje. Lėtu žingsiu į priekį pradėjo veržtis ,,Vivacolor" ekipa (12:9; 16:12). Komanda rodė puikų komandinį žaidimą ir užtikrintai pelnė taškus. Žinoma, ,,Smūgis" nenusileido taip lengvai, vaikinai kovojo dėl kiekvieno kamuolio, tačiau to neužteko setui laimėti. Seto pergalė atiteko aikštelės šeimininkams rezultatu - 25:17 (1:0).

Antrąjį setą pradėjo ,,Vivacolor" ekipa. Jie nuo pat pradžių ėmėsi iniciatyvos ir pelnė taškus, savo varžovus palikdami užnugaryje. Šeimininkai rodė gražų komandinį žaidimą, kuomet, G.Lekavičiaus keliamus kamuolius komandos draugai vertė lengvais taškais. ,,Smūgiui" nepavyko atremti varžovų atakų, todėl jiems sekėsi sunkiau pelnyti taškus. Viso seto metu svečiams taip ir nepavyko pasivyti priešininkų. Setas baigėsi ,,Vivacolor" pranašumu - 25:13 (2:0).

Trečiajame sete vėl savo jėgą pradėjo rodyti aikštelės šeimininkai (11:6; 17:7). Jie ir toliau rengė rezultatyvias atakas ir neleido pasireikšti savo priešininkams. Toks scenarijus vyko iki pat seto pabaigos. Nors ,,Smūgio" ekipa stengėsi ir kovojo dėl kiekvieno kamuolio, tačiau pasipriešinti savo varžovams sekėsi sunkiai. Setas baigėsi dešimties taškų skirtumu ,,Vivacolor" ekipos naudai. Seto ir viso mačo pergale džiaugėsi aikštelės šeimininkai - 25:15 (3:0).

Po rungtynių kalbintas ,,Vivacolor" kapitonas Gintaras Lekavičius komentavo: ,,Ruošėmės šioms varžyboms, priešininkai buvo stiprūs, bet mums sekėsi ir mes nugalėjom."

Puslapis peržiūrėtas: 6772

Komentarai