Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Glaskek ‒ NUTPA vs Blokada (2:3)

„Glaskek ‒ NUTPA“ nusileido „Blokadai“ rezultatu 2:3

 „Glaskek ‒ NUTPA“ nusileido „Blokadai“ rezultatu 2:3

Š.m. vasario 23d. Kauno technikos profesinio mokymo centre vyko KTML B lygos atkrintamosios rungtynės tarp Glaskek - NUTPA bei Blokada komandų. Prireikė net 5 setų išsiaiškinti, kurie šiandien yra stipresni.

 

Pirmą ir antrą setą salės svečiai aiškiai parodė, kad yra stipresni, rezultatu 16:25 ir 14:25.

Trečiame ir ketvirtame setuose šeimininkai išsiveržė į priekį rezultatu 25:18 ir 25:23.

Penkatsis setas buvo labai atkaklus, pirmuosius seto taškus pelnė “Blokada“, tačiau šeimininkai labai atkakliai kovėsi, tačiau po sunkaus seto teko pripažinti „Blokados“pergalę.

Setų taškai pasiskirstė taip:

I setas – 16:25
II setas – 14:25
III setas – 25:18
IV setas – 25:23
V setas – 10:15

Po rungtynių pakalbintas komandos "Blokada" vadovas K.Ranšys sakė: Pirmąjį setą pradėjom gana susikaupę bei tvarkingai, žinoma, priešininkų komandoje trūko pagrindinio žaidėjo, kuris prisijungė tik nuo antrojo seto vidurio, todėl pirmasis setas mums buvo gana lengvas, antrąjame vėlgi didelių sunkumų neturėjome, tačiau vėliau koją pakišo trečiame sete tai, jog ekspermentavom su žaidėjais, keitėme juos, norėjome duoti visiems po lygiai pasižaisti, todėl šiek tiek nepasisekė ir pralaimėjome jį, na o ketvirtąjame bei penktąjame setuose jau pastatėm savo pagrindinį sastatą, tiesa, prireikė laiko atgauti sąvąjį žaidimą, tačiau džiaugiuosi, kad penktąjame sete pavyko jį atgauti ir nugalėjome savo varžovus.

 

 

Puslapis peržiūrėtas: 11807

Komentarai