Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Marito vs KTU (3:2)

Penkių setų kovoje "Marito" namuose išvargo pergalę prieš "KTU" ekipą

Penkių setų kovoje "Marito" namuose išvargo pergalę prieš "KTU" ekipą

 Kovo 21d. 19:30val., Stasio Lozoraičio vidurinės mokyklos sporto salėje įvyko "A" lygos rungtynės. Jėgas surėmė aikštelės šeimininkai - "Marito" ekipa ir svečių teisėmis pasirodę "KTU" tinklininkai. Po įtemptos penkių setų kovos pergalę išplėšė "Marito" ekipa, rezultatu 3:2.

Nuo pat pirmojo seto pradžios "Marito" ekipa iškart ėmėsi iniciatyvos. Jau seto viduryje skirtumas tarp ekipų buvo gana didelis - 15:8. "KTU" ekipos tinklininkams sunkiai sekėsi regzti rezultatyvias atakas ir pelnyti taškus, o taip pat ir klaidų darė nemažai. Taigi, šeimininkai lengvai iškovojo pirmojo seto pergalę. Pirmąjame sete labiausiai išsiskyrė "Marito" ekipos puolėjai - V.Lekavičius, bei jungiantis puolėjas M.Mikalauskas. Žaidėjai pelnė nemažai taškų taip padėdamos savo komandai priartėti prie šio vakaro pergalės. Seto baigtis - 25:18 (1:0).

Prasidėjus antrajam setui svečių ekipa į aikštelę žengė tvirtai ir užtikrintai. Nuo pat pirmųjų taškų rodė savo pranašumą ir neleido šeimininkams užsivesti, bei pradėti žaisti savąjį žaidimą (2:5; 15:19). Vis tik "Marito" ekipos tinklininkai ragindami vienas kitą seto pabaigoje sugebėjo atrasti savąjį žaidimą, nustojo daryti klaidas ir pasivijo savo varžovus (21:21). Viskas sprendėsi pačioje seto pabaigoje, kur šįsyk sėkmė šypsojosi "KTU" ekipai, kurie sužaidė atkarpą 4:1 ir iškovojo pergalę antrąjame sete, rezultatu - 22:25 (1:1).

Prasidėjus trečiąjam setui, svečių ekipa ir vėl į aikštelę žengė tvirtai ir užtikrintai. Nuo pat pirmųjų taškų rodė savo pranašumą ir neleido priešininkų komandai užsivesti, bei pradėti žaisti savąjį žaidimą (8:13). Vis tik "Marito" komandos trenerio V.Lauraičio raginami šeimininkų ekipos tinklininkai seto pabaigoje sugebėjo atrasti savąjį žaidimą, nustojo daryti klaidas ir pasivijo savo varžovus. Tačiau vis dar kaip ant sparnų žaidę "KTU" ekipos tinklininkai nebepaleido šio seto pabaigos, spurtavo rezultatu 4:1 ir išplėšė pergalę trečiąjame sete, rezultatu - 17:25 (1:2).

Lyg po šalto dušo, ketvirtąjame sete, išėję žaisti "Marito" ekipos tinklininkai, šiame sete pradėjo rodyti dėl ko jie yra turnyrinės lentelės pirmoje vietoje. Ypatingai prie to prisidėjo puolėjai S.Narvydas, V.Lekavičius, bei M.Mikalauskas, kurie visus pakeltus kamuolius vertė lengvais taškais. Viso seto metu "KTU" ekipa buvo priversta vytis varžovus. Seto pabaigoje, vedami L.Benediktavičiaus "KTU" ekipos tinklininkai dar pabandė priartėti prie šeimininkų, bet vis tik tašką ketvirtąjame sete padėjo "Marito" ekipa, kuri išlygino ir setų rezultatą. Seto baigtis - 25:15 (2:2).

Išlyginus setų rezultatą - 2:2, "KTU" ekipa puolė į duobę, nesugebėjo atrasti savojo žaidimo, jiems ir vėl sunkiai sekėsi pelnyti taškus, kai tuo metu "Marito" ekipa tiesiog triuškino savo varžovus galingais padavimais. Nors ir suėmę visas jėgas, svečiams nebepavyko pasivyti savo priešininkų. Pergale džiaugėsi šeimininkų ekipa - 15:6 (3:2).

Po rungtynių kalbintas "Marito" ekipos kapitonas G.Gylys, sakė: "Nesusikaupėm, išvargom, nebuvo pagrindinių kelių žaidėjų, psichologiškai nesusikaupėm, todėl taip ir žaidėm".

Puslapis peržiūrėtas: 6383

Komentarai