Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Blokada vs Sporto fėja (1:3)

,,Sporto fėja" svečiuose įveikė ,,Blokadą"

,,Sporto fėja" svečiuose įveikė ,,Blokadą"

Sausio 26d. 20:15 val., Kauno maisto pramonės mokyklos sporto salėje įvyko B lygos varžybos. Aikštelėje susitiko ,,Blokada" (šeimininkai) ir ,,Sporto fėja" (svečiia). Po keturių setų kovos pergalę iškovojo ,,Sporto fėja" rezultatu 1:3.

Pirmasis setas prasidėjo lygia kova (7:7). Tačiau laikui bėgant iniciatyvą pradėjo rodyti aikštelės svečiai - ,,Sporto fėja" (8:11; 14:18). Jie rengė rezultatyvias atakas ir rodė gražų komandinį žaidimą. ,,Blokados" ekipa taip pat nesėdėjo rankų sudėjusi ir pelnė taškus, tačiau jiems pritrūko susikaupimo ir ryžto pasivyti varžovus ir juos apalenkti. Setą užbaigė ,,Sporto fėja", kuriems ir atiteko pergalė. Rezultatas - 16:25 (0:1).

Antrajame sete kartojosi pirmojo scenarijus. Nuo pat pradžių virė apylygė kova (10:10) ir nei viena komanda nenorėjo lengvai pasiduoti. Bet vėl gi, nuo seto vidurio žaidimo vairą į savo rankas pradėjo imti aikštelės svečiai. Jie sukaupę jėgas rezultatyviai atakavo priešininkus ir ėjo priekyje, varžovus palikdami užnugaryje. ,,Blokadai" pritrūko jėgų ir jiems nepavyko išlyginti rezultato, todėl setas baigėsi tokiu pačiu rezultatu kaip ir prieš tai buvęs - 16:25 (0:2).

Trečiojo seto pradžioje priekyje buvo ,,Sporto fėja". Nuo pirmųjų taškų jie buvo priekyje. Tačiau setui įpusėjus situacija pasikeitė. ,,Blokados" vyrai suėmė save į rankas ir pradėjo rodyti kas yra aikštelės šeimininkai. Jie nebepasidavė savo varžovams taip lengvai ir rengdami rezultatyvias atakas veržėsi į priekį. Žinoma, ,,Sporto fėja" bandė lyginti rezultatą, bet visgi, šeimininkai nenorėjo mačo užbaigti tik trimis setais, todėl pergalė atiteko aikštelės šeimininkams - ,,Blokadai". Rezultatas - 27:25 (1:2).

Ketvirtajame sete tęsėsi nuožmi kova. Abi ekipos kovojo dėl kiekvieno taško. Nors iki pat seto vidurio pirmavo ,,Sporto fėja", netrukus ,,Blokada" su savo žaidėjo Arturo Daujoto pagalba, sugebėjo išlyginti rezultatą (18:18). Puolėjas atakas užbaigdavo lengvais taškais ir atliko bent porą blokuotų mušimų. Tačiau taip sužaisti iki pat seto pabaigos nepavyko. ,,Blokadai" šį vakarą pritrūko parako. Taigi, ketvirtojo seto, o taip pat ir rungtynių pergalę iškovojo ,,Sporto fėja" garbingu rezultatu - 21:25 (1:3).

Po rungtynių ,,Sporto fėjos" komandos kapitonas Esmiraldas Sliežauskas pakomentavo - ,,Rungtynių pradžia buvo lengva, tačiau po dviejų setų priešininkai parodė kovą. Ačiū jiems už žaidimą."

Puslapis peržiūrėtas: 6746

Komentarai