Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: La Vita Volley vs LSU (2:3)

Po permainingos kovos "LSU" namuose palaužė "La Vita Volley" ekipą

Po permainingos kovos "LSU" namuose palaužė "La Vita Volley" ekipą

 Vasario 28d. 18:45 val., LSU sporto salėje įvyko "Dailiosios" lygos varžybos. Aikštelėje susitiko "LSU" (šeimininkės) ir "La Vita Volley" (svečiai). Po įtemptos penkių setų kovos pergale džiaugėsi "LSU" ekipa, rezultatu - 3:2.

Pirmąjį setą pradėjo "LSU" ekipa. Jos nuo pat pradžių ėmėsi iniciatyvos, rodė kas yra aikštelės šeimininkės ir pelnė taškus, savo varžoves palikdamos užnugaryje (6:2). Vis tik tada svečių ekipos tinklininkės įjungė aukštesnę pavarą, pelnė 8 taškus be atsako ir išsiveržė į priekį (6:10). Ekipos iki pat seto pabaigos mainėsi rezultatyviomis atakomis, tačiau šeimininkės visa setą buvo priverstos vytis "La Vitos Volley" ekipos tinklininkes. "LSU" pačiame seto pabaigoje pavyko išlyginti rezultatą (23:23), bet vis tik stabilesnį ir greitesnį žaidimą sužaidusios priešininkės išplėšė pergalę pirmajame sete, rezultatu - 23:25 (0:1).

Prasidėjus antrajam setui, šeimininkių ekipa ir vėl į aikštelę žengė tvirtai ir užtikrintai. Nuo pat pirmųjų taškų rodė savo pranašumą ir neleido priešininkių komandai užsivesti, bei pradėti žaisti savąjį žaidimą (7:4; 9:6; 15:12). Vis tik komandos kapitonės I. Gulbinienės raginamos "La Vitos Volley" ekipos tinklininkės seto pabaigoje sugebėjo atrasti savąjį žaidimą, nustojo daryti klaidas ir pasivijo savo varžoves (19:19). Tačiau pasimokiusios iš pirmojo seto, "LSU" merginos nebepaleido šio seto pabaigos, spurtavo rezultatu 6:2 ir išplėšė pergalę antrąjame sete, bei išlygino setų rezultatą. Seto baigtis - 25:21 (1:1).

Trečiasis setas buvo visiškas fiasko "La Vitos Volley" ekipai. Merginos masiškai klydo, nesugebėjo susitvarkyti su puikiais "LSU" ekipos padavimais, bei greitomis atakomis. Šeimininkės tiesiog triuškinančiai žaidė puolime, kuomet priešininkėm teko nuleisti galvas (17:3). Vis tik svečių teisėmis atvykusios tinklininkės dar pasistengė surinkti kuo daugiau taškų, tačiau turėjo pripažinti šeimininkių pranašumą, rezultatu - 25:10 (2:1).

Ketvirtąjame sete įvyko lūžis "La Vitos Volley" ekipoje ir šios tinklininkės kaip liūtės nuo pat pirmųjų taškų atsirevanšavo už trečiąjį setą. "LSU" ekipa tiesiog buvo nuginkluota, ir nerado jokių galimybių pasipriešinti varžovėms (12:2). Iki pat seto pabaigos svečių komanda buvo priekyje, o šeimininkės bandė jas pasivyti, tačiau skirtumas buvo per didelis, kad tai būtų realu. Taigi ketvirtasis setas pasibaigė "La Vita Volley" ekipos pergale, kurios išlygino setų rezultatą. Seto baigtis - 19:25 (2:2).

Išlyginus setų rezultatą - 2:2 užvirė įtempta kova. Nors penktojo seto pradžia buvo ganėtinai lengva "LSU" ekipai (7:3), kiek vėliau joms ir vėl koją kišti pradėjo padarytos klaidos (12:8). Tačiau užsivedusios šeimininkės aukojosi dėl kiekvieno taško, puikiai žaidė tiek puolime, tiek gynyboje, ko pasekoje išplėšė pergalę penktąjame sete ir šios dienos rungtynėse! Setas baigėsi rezultatu - 15:11 (3:2).

 

Puslapis peržiūrėtas: 7076

Komentarai