Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KMAIK vs Kauno technikos kolegija (1:3)

,,Kauno technikos kolegija“ svečiuose nugalėjo ,,KMAIK“ ekipą

,,Kauno technikos kolegija“ svečiuose nugalėjo ,,KMAIK“ ekipą

Lapkričio 15d. 18 val. Kauno miškų ir aplinko inžinerijos kolegijos sporto salėje įvyko B lygos rungtynės. Jėgas surėmė aikštelės šeimininkai ,,KMAIK" ekipa ir svečių teisėmis atvykusi ,,Kauno technikos kolegija". Po keturių setų kovos nugalėjo ,,Kauno technikos kolegija" - 1:3.

Pirmasis setas prasidėjo aikštelės svečių rezultatyviomis atakomis. Vaikinai nieko nelaukę ėmė rinkti taškus ir didinti savo pranašumą. Tuo tarpu ,,KMAIK" ekipa klydo daugiau kartų, jiems sunkiau sekėsi susitvarkyti gynyboje. O svečiai ir toliau nepaleido savo pranašumo ir vedami Gyčio Žvirblio rezultatyvių puolimų, ėjo priekyje. Setas baigėsi ,,Kauno technikos kolegijos" pergale - 13:25 (0:1).

Antrojo seto metu viskas apsivertė aukštyn kojomis. ,,KMAIK" ekipa į aikštelę grįžo nusiteikusi ryžtingiau nei prieš tai. Tai ir atsispindėjo rezultate (7:3; 19:11). ,,Kauno technikos kolegija" viso seto metu buvo paleidusi savąjį žaidimą, klydo. Na, o aikštelės šeimininkai nepraleido progos ir iki seto pabaigos laikėsi lyderių pozicijos. Setas baigėsi ,,KMAIK" vaikinų pranašumu - 25:13 (1:1).

Trečiajame sete vėl pirmavo aikštelės svečiai. Vaikinai rodė komandinį žaidimą ir ataka po atakos veržėsi į priekį. Komandos seto metu padarė vos kelias klaidas, tačiau tai nepadėjo ,KMAIK" vaikinams sumažinti taškų skirtumo. ,,Kauno technikos kolegija" iki pat seto pabaigos rodė gražų komandinį žaidimą ir užtikrintai pelnė seto pergalę - 12:25 (1:2).

Ketvirtojo seto pradžioje geriau sekėsi ,,KMAIK" ekipai. Vaikinai nieko nelaukdami suėmė save į rankas ir vedami Tomo Petkaus tikslių atakų ir statomų užtvarų savo varžovus paliko užnugaryje (7:2; 10:6). Visgi, ,,Kauno technikos kolegija" nežadėjo taip lengvai pasiduoti. Svečiai ėmė atakuoti priešininkus, rengė tikslias atakas, prie kurių ypač prisidėjo Tadas Lukšys. Vaikinai spurtavo dvylikos taškų atkarpa. ,,Kauno technikos kolegijos" ekipa išsiveržė į priekį ir savo pranašumo nepaleido iki pat seto pabaigos. Na, o ,,KMAIK" ekipai teko susitaikyti su su priešininkų pranašumu - 20:25 (1:3).

Po varžybų ,,Kauno technikos kolegijos" kapitonas Lukas Zalkauskas komentavo: ,,Varžovai buvo stiprūs, bet pasimetę, per daug nervinosi, na o mes šįkart susikaupėm ir laimėjom."

Puslapis peržiūrėtas: 3716

Komentarai