Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno kolegija vs Kauno SRC (2:3)

Po atkaklios kovos "Kauno SRC" nugalėjo "Kauno kolegija" ekipą. (VIDEO)

 Antradienį Kauno kolegijos didžiojoje sporto salėje įvyko C lygos pirmenybių rungtynės, kuriose susitiko "Kauno kolegija" (šeimininkai) ir "Kauno SRC" ( svečiai). Nuo pat pirmo seto tarp ekipų vyko atkakli kova iki paskutinio taško. Keturių setų abiems komandoms neužteko išsiaiškinti laimėtojo. Lemiamame sete užtikrinčiau pradėjo "Kauno SRC", kurie nuo pat pradžios seto perėmė iniciatyvą į savas rankas ir iškovojo sunkią pergalę, rezultatu - 2:3.

Pirmajam setui prasidėjus tvirčiau ant žemės jautėsi "Kauno kolegija" , kuri seto pradžioje įgijo saugų pranašumą. "Kauno SRC" ekipai niekaip nepavyko persverti rezultato į savas rankas , o šeimininkai užtikrintai žingsniavo link pirmojo seto pergalės, rezultatas - 25:18 ( 1:0).

Rungtynių video. I setas.

Antrajam setui prasidėjus tarp ekipų užvirė taškas į tašką kova ir nė viena komanda nesugebėjo įrodyti didesnio pranašumo ( 13:13). Vis dėlto, "Kauno SRC" ekipai taikliais smūgiais pavyko spurtuoti seto pabaigoje bei išlygino setų rezultatą - 23:25 ( 1:1).

Rungtynių video. II setas.

Trečio seto pradžioje niekas neužleido lyderio pozicijos, tačiau "Kauno kolegija" subyrėjo gynyboje ir puolime, o tuo pasinaudoję svečiai spurtavo net 10:1 atkarpa ( 10:17). Šeimininkai sugebėjo atsitiesti seto pabaigoje ir grėsmingai pradėjo lipti varžovams ant kulnų, bet "Kauno SRC" nepaleido laimėto seto iš rankų - 22:25 (1:2)

Rungtynių video. III setas.

Ketvirtam setui prasidėjus "Kauno kolegija"  perėmė iniciatyvą į savas rankas, tačiau svečiai dėka puikios gynybos persvėrė rezultatą į savas rankas ( 8:11). "Kauno kolegija" pademonstravo tikrą kovingumą ir ne tik, kad panaikino skirtumą, bet ir užtikrintai sužaidė likusį setą ir neleido varžovams sudėlioti visų taškų šios dienos rungtynėse - 25:16. ( 2:2).

Lemiamam setui prasidėjus vyko taškas į tašką kova, tačiau "Kauno kolegija" leido pajausti varžovams pergalės kvapą ( 3:8). "Kauno SRC" neišleido pergalės iš rankų ir šventė sunkią pergalę šios dienos rungtynėse - 11:15 ( 2:3)

 

Puslapis peržiūrėtas: 19263

Komentarai