Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno technikos kolegija vs LSMU (0:3)

,,Kauno technikos kolegija“ nepasipriešino ,,LSMU“ ekipai

Gruodžio 14d. 20 val. Kauno technikos kolegijos sporto salėje įvyko B lygos rungtynės. Aikštelėje susitiko ,,Kauno technikos kolegija" (šeimininkai) ir ,,LSMU" ekipa (svečiai). Po neilgos trijų setų kovos pergale džiaugėsi ,,LSMU" vaikinai - 0:3.

Pirmasis setas prasidėjo ,,LSMU" vaikinų taškais (0:4). Bet ,,Kauno technikos kolegija" priartėjo prie varžovų (5:6). Tačiau, tada aikštelės šeimininkai ėmė klysti, o tuo naudodamiesi svečiai  rinko taškus ir didino savo pranašumą. ,,LSMU" rengdami rezultatyvias atakas ir toliau ėjo priekyje, todėl seto baigtis buvo jų naudai - 17:25 (0:1).

Antrajame sete vėl geriau sekėsi ,,LSMU" ekipai. Nuo pačios seto pradžios vaikinai rodė komandinį žaidimą - kol Marius Brazauskas patogiai kėlė kamuolius, komandos nariai, daugiausiai Martynas Krukis, vertė juos taškais (11:22). Ir tik setui artėjant prie pabaigos, ,,Kauno technikos kolegijos" ekipa ėmė rinkti taškus ir sumažino skirtumą. Bet visgi, lemiamus taškus pelnė ,,LSMU" komanda - 19:25 (0:1).

Trečiojo seto pradžioje pirmuosius taškus pelnė ,,Kauno technikos kolegija", tačiau svečiai nieko nelaukdami, išlygino rezultatą (6:6). Tada pradėjo vykti žaidimas taškas į tašką. Tai truko iki seto vidurio, kol ,,LSMU" ekipa nepradėjo veržtis į priekį. Vaikinai užtikrintai atakavo ir susikrovę taškų pagažą seto eigoje jį tik didino. ,,Kauno technikos kolegijos" vaikinams nepavyko pavyti varžovų, todėl rungtyniu pergale džiaugėsi ,,LSMU" ekipai - 16:25 (0:3).

Po varžybų ,,LSMU" kapitonas Marius Brazauskas komentavo: ,,Varžybos nebuvo sunkios, priešininkai darė daug klaidų, tai mums ir pasisekė. Ačiū priešininkams, kad susirinko ir gražiai pažaidėm."

 

Puslapis peržiūrėtas: 3781

Komentarai