Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KCSM - Tinklo draugai vs Marijampolės Exleasingcar (2:3)

Dramatiškoje kovoje ,,KCSM - Tinklo draugai" komandą įveikė svečiai iš Marijampolės "Exleasingcar"

Dramatiškoje kovoje ,,KCSM - Tinklo draugai" komandą įveikė svečiai iš Marijampolės "Exleasingcar"

 Vasario 27 d. 18:30 val. įvyko B lygos rungtynės. Kauno centro sporto mokyklos tinklinio salėje susitiko ,,KCSM - Tinklo draugai" (šeimininkai) ir ,,Marijampolės Exleasingcar" (svečiai). Po įtemptos penkių setų kovos pergalę iškovojo aikštelės svečiai rezultatu - 2:3.

Nors pirmojo seto pradžia buvo sekmingesnė aikštelės svečiams, netrukus ,,KCSM - Tinklo draugai" sugebėjo suimti save į rankas. Vaikinai spurtavo bei įgavo kelių taškų skirtumą (7:5), bet šis šeiminikų išsiveržimas truko neilgai. ,,KCSM - Tinklo draugai" darė labai daug klaidų, taip atiduodami lengvus taškus savo priešininkams, o ,,Marijampolės Exleasingcar" negalėjo pasigirti rezultatyviomis atakomis. Daugiau nei pusę pirmojo mačo taškų buvo ,,padovanoti" ,,KCSM - Tinklo draugų" komandos. Iki pat seto vidurio nebuvo vienareikšmiškų lyderių - tai viena, tai kita ekipa išsiverždavo į priekį (8:10; 13:11; 14:14). Kiek vėliau aikštelės šeimininkai po truputėlį ėmė didinti savo pranašumą, ir su puolėjų - Tomo Vyšniausko bei Mindaugo Liutkausko pagalba galėjo džiaugtis pirmojo seto pergale. Seto baigtis - 25:23 (1:0).

Nuo pat pirmųjų antrojo seto taškų fortūna labiau šypsojosi ,,KCSM - Tinklo draugams". Šeimininkai nieko nelaukė - spurtavo ir atitrūko nuo savo priešininkų. Tačiau ,,Marijampolės Exleasingcar" sugebėjo išlyginti rezultatą (17:17). Prasidėjo kova - taškas į tašką. Aikštelės svečių komandos puolėjas - Albertas Grinevičius savo rezultatyvių atakų dėka padėjo savo ekipos draugams kovoti toliau. Iki pat antrojo seto paskutiniojo taško tvyrojo įtampa. Nors nei viena iš komandų nenorėjo taip lengvai atiduoti pergalės, pačią paskutinę minutę ,,Marijampolės - Exleasingcar" nugalėjo savo priešininkus garbingu rezultatu - 24:26 (1:1).

Trečiasis setas buvo visiškai nerezultatyvus ,,KCSM - Tinklo draugams". Atrodo, jog pralaimėjus antrąjį setą, tai visiškai palaužė juos. Viso seto metu šeimininkams sunkiai sekėsi nusiimti kamuolius. Tuo galėjo naudotis marijampoliečiai. Viso trečiojo mačo metu svečiai padarė vos kelias klaidas, kai tuo metu ,,KCSM - Tinklo draugai" klydo dvigubai daugiau nei pelnė taškų. Aikštelės svečiai nepaliko jokių vilčių savo priešininkams ir iškovojo trečiojo seto pergalę. Mačas baigėsi rezultatu - 12:25 (1:2).

Ketvirtojo seto pradžia ir vėl buvo sunki ,,KCSM - Tinklo draugų" ekipai, vaikinai setą pradėjo klysdami (1:4). Tačiau aikštelės šeimininkų trenerės raginimai ėmė duoti vilčių. Netrukus vaikinai išlygino rezultatą (8:8), taip sutrikdydami ,,Marijampolės Exleasingcar" žaidimą. Iki pat mačo pabaigos vyko apylygė kova - 9:9; 12:12; 15:15; 17:17, bet setui einant į pabaigą ,,KCSM - Tinklo draugai" ėmė kaupti vis solidesnį ir solidesnį pranašumą. Šeimininkams žaidėjams susivienijus, ,,Marijampolės Exleasingcar" ekipai nebeliko kitokios išeities, tik, kaip atiduoti ketvirtojo seto pergalę savo priešininkams. Rezultatas - 25:20 (2:2).

Išlyginus setų rezultatą - 2:2 užvirė įtempta kova. Nors penktojo seto pradžia buvo ganėtinai lengva ,,KCSM - Tinklo draugams", kiek vėliau jiems ir vėl koją kišti pradėjo padarytos klaidos. Tuomet ,,Marijampolės Exleasingcar" staiga išlygino rezultatą (12:12), ir nors aikštelės šeimininkai bandė paskutinį kartą ,,pasispardyti" (13:13; 14:14; 15:15), svečiams vis dėlto pavyko įveikti juos, nors ir nežymia persvara. Rungtynių baigtis - 15:17 (2:3).

 

Puslapis peržiūrėtas: 7175

Komentarai