Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Nemunas vs KIILTO (0:3)

"KIILTO" nesunkiai nugalėjo komandą "Nemunas"(VIDEO)

 Gruodžio 22 dieną, 19:30 val., Kauno SRC sporto salėje susitiko „B“ lygos komandos (šeimininkai) „Nemunas“ ir (svečiai) „KIILTO“. Rungtynes stabiliai ir užtikrintai žaidę svečiai nugalėjo komandą „Nemunas“ rezultatu 0:3.


Rungtynės prasidėjo atkakliai, tačiau neįsižaidusios komandos keitėsi klaidomis. Po kelių šeimininkų komandos klaidų „KIILTO“ įgavo pagreitį ir pradėjo rinkti tašką po taško be atsako. Taip susidarė solidus pranašumas (4:15). Likusioje seto dalyje „Nemunas“ komandai rimtesnio iššūkio mesti nepavyko ir jis baigėsi rezultatu 13:25.

Antrasis setas buvo labai panašus į pirmąjį, tačiau šiame sete svečių komanda darė dar mažiau klaidų. „KIILTO“ demonstravo puikų žaidimą tiek ginyboje, tiek puolime. Šeimininkai antrąjį setą turėjo pripažinti svečių pergale, kuri baigėsi rezultatu 7:25.

Trečias setas prasidėjo „Nemunas“ komandos 3 taškais iš eilės spurtu, tačiau svečiai nenorėdami prisidaryti sau papildomų problemų, į tai atsakė net 11 taškų spurtu be atsako. „KIILTO“ apsukų nemažino ir dar labiau didino pranašumą savo solidžiu ir užtikrintu žaidimu. Setas baigėsi lengva svečių pergale rezultatu 13:25

Rungtynių video. I setas.

Rungtynių video. II setas.

Rungtynių video. III setas.

Puslapis peržiūrėtas: 12350

Komentarai