Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KSM „Startas“ ‒ Tinklo draugai vs Kauno TPMC (0:3)

B lygos rungtynėse Kauno TPMC ekipa įveikė KSM „Startas“ ‒ Tinklo draugai

B lygos rungtynėse Kauno TPMC ekipa įveikė KSM „Startas“ ‒ Tinklo draugai

 Sausio 10 dieną Kauno centro sporto mokykloje vyko miesto tinklinio B lygos rungtynės. Čia į svečius KSM „Startas“ - Tinklo draugai priėmė varžovus Kauno TMPC, kurie šeimininkus įveikė rezultatu 0:3 (17:25; 17:25; 22:25).

Nors pirmąjį pirmo seto tašką pelnė šeimininkai, svečiai greitai atsigriebė ir rungtynes pradėjo vesti rezultatu 5:1. Nepaleisdami savo turimos persvaros ir neleisdami jaunai komandai priartėti, Kauno TPMC greitai rezultatą dar nutolino - 17:9. Kaip bebūtų KSM „Starto“ ekipa naudojosi visomis varžovų siūlomomis galimybėmis ir rinkdavo visus taškus, tad pirmo seto pabaigoje neleido varžovams jų sutriuškinti ir nusileido tik rezultatu 17:25.

Analogiška situacija bei rezultatas susiklostė ir antrąjame sete. Svečiai užtikrintai startavo rezultatu 6:2, vėliau taip pat atkakliai laikė persvarą ir greitai rezultatas persivertė į 16:9. Kaip bebūtų, jaunoji tinklininkų karta vėl neleido sau pralaimėti be kovos, vijosi varžovus ir setas baigėsi 17:25.

Kiek kitokiu keliu pakrypo trečiasis rungtynių setas. Čia 2:0 pirmaudama Kauno TPMC ekipa nuo pat pirmųjų seto akimirkų atsipalaidavo ir žaidė su ssalės šeimininkais taškas į tašką. Setui įpusėjus KSM „Starto“ tinklininkai įsiveržė į priekį ir pradėjo pirmauti rezultatu 14:10. Šis rungtynių posūkis privertė susikaupti varžovus, laimėti atkarpa 4:0 ir išlyginti rezultatą iki 14:14. Tik pasirodžius, kad Kauno TPMC atgavo rungtynių kontrolę, jaunieji tinklininkai pademonstravo išskirtinį užsispyrimą ir išsiveržė į priekį rezultatu 20:16. Ir nors KSM „Startas“ rungtynių pabaigoje pirmavo rezultatu 22:19, varžovai atsitiesė, sužaidė rungtynių pabaigą be klaidų, pelnė 6 taškus iš eilės ir šeimininkus nugalėjo rezultatu 22:25.

 

Puslapis peržiūrėtas: 3832

Komentarai