Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno technikos kolegija vs Vitameda (0:3)

„Kauno technologijos kolegija“ neatsilaikė prieš „Vitameda“

„Kauno technologijos kolegija“ neatsilaikė prieš „Vitameda“

 Lapkričio 23d. Kauno technikos kolegijos sporto salėje susitiko  "Kauno technikos kolegija" (šeimininkai) ir Vitameda(svečiai). Po trijų setų kovos lengvą pergalę šventė "Vitamedos" ekipa.

Pirmasis rungtynių kėlinys prasidėjo  lygiaverte kova (2:2). Tačiau svečių komanda milžinišku šuoliu išsiveržė į priekį (3:10). "Kauno technikos kolegijos" vaikinai suprato, kad svečių komanda atvyko kovingai nusiteikusi ir po pasiimtos minutinės pertraukėlės pelnė 4 taškus. (12:18). Tačiau, fortūnos iš rankų "Vitamedos" komanda nesiruošė paleisti ir susikaupę setą baigė rezultatu (14:25)

Antrasis setas prasidėjo taip pat, kaip ir pirmasis. Jaunieji kolegijos vaikinai laikėsi kiek galėdami (4:4). Tačiau į šeimininkų aikštelės pusę paduodami "Vitamedos" kamuoliai jiems nešė tik taškus. (7:17). Vaikinų veiduose matėsi pasimetimas ir nesusikaupimas, todėl kapitono L.Zalkausko paimta minutinė pertraukėle vaikinus bent kiek padrąsino, tačiau neilgam ir svečiu komanda šventė pergalę (10:25).

Trečiasis setas, aikštelės šeimininkams buvo tarsi sušaudymas. "Kauno technikos kolegijos" vaikinai vos ne vos sugebėdavo atsakyti į kovingai nusiteikusios "Vitamedos atakas (4:9). Svečių komanda aikštelėje jautėsi nesulaikomi, rinkdami tašką po taško ( 7:15) artėjo pergalės link. Stipriu smūgiu kėlinį užbaigė komandos kapitonas A.Mickevičius (12:25).

Pergalę švenčiančios komandos kapitonas A.Mickevičius teigė, kad " atėjome nusiteikę laimėti, nenorėjome žaisti 5 setų kovos, todėl atėjome ir laimėjome. Jaunimas stiprus, tik šiandien sėkmė buvo palankėsnė mums".
"Kauno technikos kolegijos" kapitonas rungtynes komentavo taip "priešininkų komanda tikrai stipri, o mes buvome nesusikaupę, išsiblaškę. Sveikiname varžovus!"
 

Puslapis peržiūrėtas: 3854

Komentarai