Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: NUTPA vs Pervesk.lt (3:1)

,,NUTPA'' komandos pergalė prieš ,,Pervesk.lt''

 ,,NUTPA'' komandos pergalė prieš ,,Pervesk.lt''

Vasario 9 d. 19:30 val. Kauno technikos profesinio mokymo centro salėje įvyko ,,Žalių‘‘ D lygos rungtynės. Salėje susitiko „NUTPA“ (šeimininkai) ir „Pervesk.lt“ (svečiai) komandos . Po keturių setų kovos, ,,NUTPA'' ekipa džiaugėsi pergale rezultatu 3:1

Jau nuo pat pirmojo seto pradžios ,,virė‘‘ nuožmi abiejų komandų kova. Žaidimas vyko taškas į tašką. Viena nuo kitos gynėsi blokuotais mušimais. Šiame kėlinyje išryškėjo komandų lyderiai. ,,NUTPA‘‘ komandos pagrindiniai vedliai - kėlėjas Andrej Purkevič bei Nerijus Baltrukonis, kuris rengė rezultatyvias atakas priešininkams ir pelnė daugiausiai taškų. Tuo tarpu ,,Pervesk.lt‘‘ komandos rezultatyviausi išliko Nerijus Tamošauskas ir Jurij Astafjev. Žaidimui einant į pabaigą, ,,Pervesk.lt‘‘ komanda staiga įsiveržė keturių taškų pranašumu į priekį (rez.: 18:22). Kuomet iki seto pergalės trūko tiek nedaug, ,,NUTPA‘‘ ekipa nieko nelaukdama, netikėtai susižėrė paskutiniuosius taškus (rez.: 20:23; 25:23) ir užbaigė kėlinį – 25:23, (1:0).


Antrasis setas prasidėjo kaip ir pirmasis, komandos mainėsi taškais. Visgi, žaidimui įpusėjus ,,NUTPA‘‘ rodė savo pranašumą (rez.: 15:11; 20:12). Kad ir kaip stengėsi ,,Pervesk.lt‘‘ komanda pelnyti taškų – daromos klaidos neleido judėti pirmyn. Taktišku komandiniu žaidimu ,,NUTPA‘‘ užbaigė ir antrąjį setą, rezultatu 25:17, (2:0).


Trečiame sete, žaidėjai konkuravo tarpusavyje didesnėmis taškų atkarpomis (rez.: 0:4; 3:5; 5:9; 8:9). Šį kartą ,,Pervesk.lt‘‘ komanda į aikštelę žengė nusiteikusi ryžtingai. Žaidimas palankiai klostėsi jų naudai. Tuo tarpu ,,NUTPA‘‘ nepermuštais ir į užribį skriejusiais kamuoliais pelnė varžovams dar daugiau taškų. Išsikoncentravusi komanda išnaudojo visas minutės pertraukėlės, o paprašiusios trečios – gavo geltoną kortelę. ,,Pervesk.lt‘‘ žaidėjai naudojosi susilpnėjusia priešininkų komandos gynyba, negailestingai ,,apšaudė‘‘ ACE‘ais ir taip išsikovojo pirmąją pergalę. Setas baigėsi rezultatu – 18:25, (2:1).


Ketvirtasis kėlinys buvo labai įtemptas. ,,Pervesk.lt‘‘ po trečio seto laimėjimo, parodė savo jėgas, tad šių rungtynių pabaigos nebuvo galima nuspėti. Nors ir ,,NUTPA‘‘ komandą vis dar žaidimo pradžioje buvo apleidusios jėgos (rez.: 0:3), tačiau neilgai trukus pavyko susikaupti ir įnirtingai kovoti dėl taškų (rez.: 9:9; 14:15; 19:19). O ,,Pervesk.lt‘‘ susitvarkiusiai gynybą bei puolimo taktiką, jos nebuvo taip paprastą įveikti. ,,NUTPA‘‘ komandai tai kainavo nemažai jėgų - tad pakeitė taktiką ir mėgino priešininkų budrumą. Staigūs ir netikėti Nerijaus Baltrukonio puolimai ,,Pervesk.lt‘‘ galutinai ‘išmušė iš vėžių‘, komandai nepadėjo nei imtos viena po kitos minutės pertraukėlės. Galiausiai, svečiai turėjo pripažinti, kad šį kartą ,,NUTPA’’ ekipa stipresnė. Žaidimas baigėsi rezultatu 25:21, (3:1).


Po varžybų kalbintas ,,NUTPA‘‘ komandos narys Andrej Purkevič apie varžybas atsiliepė taip: ,,Tai buvo tiek naujos patirties komandai, bet manau susitvarkėme puikiai. Puikiai atakavome, nemažai gerų blokų gynyboje. Priešininkams pritrūko žaidėjo, kuris dalyvavo pirmose rungtynėse, aukštas, geras puolėjas. Tai manau, kad jeigu būtų ir jie, būtų dar įdomesnės ir geresnės varžybos. Ir ačiū, buvo labai smagu.‘‘
 

Puslapis peržiūrėtas: 4830

Komentarai