Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Marito vs Startas ‒ Tinklo draugai (3:0)

,,Marito'' pergalė prieš komandą ,,Startas ‒ Tinklo draugai''

,,Marito'' pergalė prieš komandą ,,Startas ‒ Tinklo draugai''

Gruodžio 7d. 18:30 val. S. Lozoraičio pagrindinės mokyklos salėje susitiko A lygos komandos: ,,Marito" (šeimininkai) ir ,,Startas – Tinklo draugai" (svečiai). Po įnirtingos kovos, pergalė atiteko ,,Marito" žaidėjams, rezultatu - 3:0.


Pirmame sete pirmavo ,,Marito’’ komanda. Įpusėjus setui, ekipa ,,Startas – Tinklo draugai’’ stengėsi įsiveržti į priekį, tačiau darytos klaidos kliudė pelnyti reikiamą kiekį taškų. Svečiai išnaudojo turimas pertraukėles ir atliko keitimus, tačiau tai iš esmės situacijos nekeitė. ,,Marito" žaidimo aikštelėje demonstravo puikų komandinį žaidimą ir setą užbaigė rezultatu 25:22 (1:0).


Antrajame sete pagavę azartą ,,Marito" žaidėjai žaidimo vairą ir toliau laikė savose rankose, vienas po kito rinko taškus (rez. 5:1; 14:7; 18:9). Tuo tarpu svečiai darė vis mažiau klaidų, ,,statė sienas’’, tačiau komandai nepavyko atlaikyti šeimininkų atakų. ,,Morito’’ įveikė ,,Startas – Tinklo draugų’’ komandą – 25:18 (2:0).


Trečiame sete sete šeimininkai nė iš tolo neketino nusileisti priešininkų komandai. Iki pat seto vidurio ,,Marito’’ komanda rinkte rinko ištisas taškų eiles (rez. 10:2; 16:6). ,,Marito’’ rezultatyviausi žaidėjai buvo Paulius Valaitis, kuris rengė pukias atakas, o jam talkininkavo Aivaras Zubavičius, patogiai keldamas kamuolius. ,,Starto – Tinklo draugų’’ komanda taip lengvai nepasidavė. Įpusėjus žaidimui, komanda atsitiesė ir bandė pavyti savo varžovus (16:7; 17:13). Justas Dumčaitis kartu su Justu Griškevičium šiame sete komandai pelnė daugiausia taškų. Kad ir žaidėjai stengėsi, vis dėl to, pergalė atiteko labiau patyrusiai ,,Marito’’ komandai. Seto pabaiga – 25:17 (3:0).

Po rungtynių ,, Startas - Tinklo draugai'' komandos trenerė Rūta Skorupskienė komentavo: ,,Norėčiau pagirti savo vaikus, kad norėjo ir stengėsi laimėti varžybas, bet šiandien patirtis nugalėjo bet kokiu atveju. Arodo buvo ir gražių akimirkų, momentų, bet apskritai, šiandien didžiausias mūsų minusas buvo priimant kamuolį.’’

 

Puslapis peržiūrėtas: 4248

Komentarai