Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno kolegija vs Startas ‒ Tinklo draugai (3:0)

,,Kauno kolegija'' apgynė namų sienas prieš ,,Starto ‒ Tinklo draugų'' komandą

,,Kauno kolegija'' apgynė namų sienas prieš ,,Starto ‒ Tinklo draugų'' komandą

Sausio 11 dieną, Kauno kolegijoje įvyko A lygos varžybos, kuriose susitiko, "Kauno kolegija" (šeimininkai) ir "Startas – Tinklo draugai" (svečiai) ekipos. Po ilgai trukusios trijų setų kovos, "Kauno kolegija" ekipa džiaugėsi pergale rezulatu 3:0.


Pirmasis setas prasidėjo puikiu šeimininkų spurtu (rez. 9:2). O štai "Starto – Tinklo draugų" komandos žaidėjams sekėsi sunkiau ,,įsilieti‘‘ į žaidimą ir atlaikyti ,,Kauno kolegijos‘‘ rengiamas atakas. Po pasiimtos minutės pertraukėlės (rez. 11:3) svečių komanda nors ir nedideliu tempu, bet taškas po taško pradėjo vytis savo varžovus. Jau įpusėjus setui, rezultatą pavyko sumažinti trijų taškų skirtumu (rez. 19:16). Pastebėjusi ,,Kauno kolegijos‘‘ ekipa, kad svečiai pradėjo ,,minti ant kulnų‘‘, surengė dar daugiau rezultatyvių atakų, atsiplėšė ir iškovojo pirmojo seto pergalę - 25:20 (1:0) .

Antrajame sete ,,Starto – Tinklo draugų‘‘ ekipa taip lengvai nebepasidavė, trenerė tuo labai džiaugėsi. Nuo pačių pirmųjų žaidimo minučių abi komandos įnirtingai kovojo dėl taškų. Visgi, seto viduryje ,,Kauno kolegijos‘‘ ekipa persvėrė rezultatą savo naudai, taip svečius palikdami užnugaryje (rez. 18:14). Nors ir ,,Starto – tinklo draugų‘‘ komandos žaidimas buvo kur kas geresnis nei pirmame sete, galutinis rezultatas išliko panašus, ,,Kauno kolegijai‘‘ pavyko vėl iškovoti pergalę - 25:19 (2:0).


Trečiame sete ,,virė‘‘ nuožmi abiejų komandų kova. Žaidimas vyko taškas į tašką. O jam einant į pabaigą ,,Starto – tinklo draugų‘‘ žaidėjai darė vis daugiau klaidų. Tuo naudodamasi ,,Kauno kolegijos‘‘ ekipa veržėsi į priekį, žaidime nuolat rodė savo pranašumą, kurį pavyko išlaikyti iki pat seto pabaigos. Žaidimą tvirtai, dvejais ACE‘ ais iš eilės, užbaigė Mantas Vyštartas, rezultatu 25:18 (3:0).


Po rungtynių kalbintas ,,Kauno kolegijos‘‘ žaidėjas R. Sirtautas, komentavo: ,,Nuotaikos geros, visi po švenčių pailsėję. Daug treniruočių neturėjom, spėjom atsigauti, visi linksmai nusiteikę, kovojom, stengėmės. Viskas kaip ir pavyko.‘‘

Puslapis peržiūrėtas: 3749

Komentarai