Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KSM Startas ‒ RIO Arena vs LSU (3:1)

„KSM Startas ‒ RIO Arena“ namuose nugalėjo „LSU“ ekipą

„KSM Startas ‒ RIO Arena“ namuose nugalėjo „LSU“ ekipą

 Vasario 12d. 18:45 val. Kauno centro sporto mokyklos sporto salėje vyko vyrų "A" lygos rungtynės. Jose susitiko aikštės šeimininkai "KSM Startas - Tinklo draugai " ekipa ir svečių teisėmis atvykę "LSU" tinklininkai. Buvo sužaisti keturi setai ir pergalę iškovojo "KSM Startas - Tinklo draugų" komanda, rezultatu - 3:1 (23:25; 25:20; 25:16; 25:20).

Nuo pirmojo seto pradžios, rungtynių vairą į savo rankas ėmė ,,LSU“ ekipa. Jie nieko nelaukdami rengė rezultatyvias atakas, kurių buvo sunku išvengti varžovams. Viso seto metu svečiai buvo priekyje ir laikė savo pranašumą. Visgi, kad ir kaip stengėsi "KSM Startas - Tinklo draugai“ komanda, deja jiems niekaip nepavyko pasivyti savo priešininkų. Setas baigėsi svečių ekipos naudai – 23:25 (0:1).

Antrasis setas prasidėjo apylygėmis jėgomis. Nuo pat pirmųjų taškų abi ekipos žaidė ryžtingai ir nebuvo galima nuspėti kuri bus seto lydere. Iš pradžių šiek tiek didesnį pranašumą (10:13; 13:16) rodė "LSU" ekipa. Komandai šiandien labiausiai padėjo ir ryškiausiai išsiskyrę puolėjai M.Grinevičius ir A.Kasparavičius, kurie rengė sėkmingas atakas prieš kurias negalėjo atsilaikyti varžovai. Vis tik užsivedę šeimininkų ekipos tinklininkai, žaidimui einant į pabaigą, nežadėjo padovanoti lengvos pergalės, rinkdami taškus pasivijo priešininkus (19:19) ir nugalėjo, rezultatu - 25:20 (1:1).

Trečiąjį setą ryžtingai pradėjusi "LSU‘‘ komanda suklupo. Šeimininkų ekipos žaidėjai dar seto pradžioje atsilikinėję, sparčiai pasivijo priešininkus. Tuomet prasidėjo atkakli kova dėl taškų, abi komandos žaidė taškas į tašką. Galiausiai A.Naučiaus ir M.Mičiulio surengtos atakos, ekipą išvedė į priekį. Nors svečiai ir bandė priešintis, vis dėl to šis setas baigėsi "KSM Startas - Tinklo draugai" ekipos naudai, rezultatu – 25:16 (2:1).

Ketvirtajame sete iškart iniciatyvos ėmėsi šeimininkų ekipa (10:4; 15:7). "LSU‘‘ ekipos tinklininkai taip pat stengėsi rodyti savo jėgas, tačiau didesnį užsispyrimą pademonstravo "KSM Startas - Tinklo draugai" ekipa. Svečiams nepavyko sustabdyti šeimininkų ekipos proveržio, kurie galiausiai ir šventė pergalę šio vakaro rungtynėse. Varžybos baigėsi rezultatu - 25:20 (3:1).

Po rungtynių kalbinta "KSM Startas - Tinklo draugai" ekipos trenerė J.Kontvainienė, sakė: "Mums pasisekė, kad su "LSU" nebuvo trenerio, nes jie turbūt sužaistų daug stipriau, jeigu jiems kas nors dar padėtų vadovaujant. O patys, taip atsargiai, įsibėgėjome, nors darėme daug klaidų, bet stengėmės jas išgyvendinti".

Kalbintas "LSU" ekipos žaidėjas V.Guseinov, sakė: "Rungtynių pradžią pradėjome labai gerai, rungtynių antrojoje dalyje nesusitvarkėme su priėmimu ir užtvara, ko pasekoje ir nesigavo žaidimas".

Puslapis peržiūrėtas: 4428

Komentarai