Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KTU vs Startas ‒ Tinklo draugai (3:0)

,,KTU“ nugalėjo ,,Startą“

,,KTU“ nugalėjo ,,Startą“

Lapkričio 23 d. 20:30 val. Kauno technologijos universiteto architektūros ir statybos fakultete įvyko Aukščiausios A lygos rungtynės. Susitiko aikštelės šeimininkai ,,KTU" ir svečių teisėmis atvykusi ,,Startas" ekipa. Po trijų setų kovos pergale džiaugėsi ,,KTU" vaikinai 3:0.

Pirmasis setas prasidėjo visišku ,,KTU" ekipos pranašumu (9:3; 18:8). ,,Starto" ekipai sekėsi sunkiau susitvarkyti su savuoju žaidimu, vaikinai darė daugiau klaidų, na, o šeimininkai tuo naudodamiesi ir toliau ėjo priekyje. ,,Startas" nesugebėjo atsitiesti iki seto pabaigos, todėl pergalė atiteko ,,KTU" ekipai - 25:14 (1:0).

Antrajame sete vyko nuožmesnė kova. Nors seto pradžioje geriau sekėsi aikštelės šeimininkams, seto viduryje svečiai suėmė save į rankas ir išlygino rezultatą (13:13). Abi ekipos dare nemažą skaičių klaidų, dažnai paduodavo kamuolius į užribį. Bet tai nesutrukdė ekipoms pelnyti taškų. Setui artėjant prie pabaigos pranašumą didino ,,KTU" ekipa ir vėl džiaugėsi seto pergale - 25:20 (2:0).

Trečiojo seto metu vėl žaidimo sąlygas diktavo aikštelės šeimininkai. Vaikinai nuo žaidimo pradžios rengė rezultatyvias atakas, ir veržėsi į priekį (13:6).  ,,KTU" ekipa laikė savo pranašumą iki galo. Nors, ,,Startas" ekipa taip pat rezultatyviai atakavo ir sumažino taškų skirtumą, skiriantį nuo varžovų, tačiau to nepakako setą užbaigti savo pergale - 25:18 (3:0).

,,Starto" ekipos trenerė Rūta Skorupskienė komentavo: ,,Vaikinams, iš tikrųjų, labai trūksta žaidybinės drausmės, darom laibai daug savų klaidų ir trūksta tos tokios ugnelės, norsi, kad būtų daugiau užsivedę. Na, o šiandien priešininkai buvo kur kas stipresni už mus, turbūt labiau norėjo nugalėti."

Puslapis peržiūrėtas: 4136

Komentarai