Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno kolegija vs Alytaus „Dzūkija“ (1:3)

,,Kauno kolegijai'' nepavyko pasipriešinti Alytaus ,,Dzūkijai''

,,Kauno kolegijai'' nepavyko pasipriešinti Alytaus ,,Dzūkijai''

Vasario 12d. 19:00 val. Kauno kolegijos sporto salėje įvyko A lygos varžybos. Aikštelėje susitiko šeimininkai ,,Kauno kolegija" ir svečiai iš Alytaus ,,Dzūkija’’. Po įnirtingos keturių setų kovos, pergale džiaugėsi alytiškiai, rezultatu 1:3.


Nuo pat pirmųjų seto minučių, svečių iš Alytaus komanda nieko nelaukdama krovėsi taškus (rez.: 1:7). ACE’ais ir klastingomis atakomis trikdė ,,Kauno kolegiją’’. Tačiau ir pastaroji nei kiek nenusileido ,,Dzūkijai’’ ir rengiamas jų atakas, kiek tik pavyko, atrėmė ‘’statydami sienas’’. Nors setui įsibėgėjus komandai ir pavyko sulyginti rezultatus (rez.:11:11; 14:15), tačiau svečiai ir toliau veržėsi pirmyn, tiek rezultatyviomis atakomis, tiek naudodamiesi šeimininkų daromomis klaidomis. Setas baigėsi ,,Dzūkijos’’ pergale – 20:25, (0:1).


Antrame sete savo įgyto pranašumo taip ir nepaleido ,,Dzūkija’’ (rez.: 5:7; 12:15). Šį kartą kur kas atkakliau buvo nusiteikusi ,,Kauno kolegijos’’ komanda, tad alytiškiai turėjo kur kas labiau pasistengti. Nuo pat kėlinio pradžios iki pat pabaigos žaidimas buvo panašus į taškų mainus. Visgi, aršiai nusiteikusi ,,Dzūkija’’ nesileido nurungiama ir setą užbaigė 21:25, (0:2).


Trečiame sete, į žaidimo aikštelę tvirtesniais žingsniais pavyko įžengti ,,Kauno kolegijos’’ ekipai ir atsirevanšuoti svečiams. Nors seto pradžioje ir vyko apylygė kova, tačiau žaidimui įpusėjus, griebėsi iniciatyvos ir sparčiai rinko taškus savo naudai. Išsibalansavusiai ,,Dzūkijai’’ prireikė pertraukėlių, bet ir po jų, komandai nepavyko pasivyti priešininkų. Žaidimas baigtas ,,Kauno kolegijos’’ žaidėjo Viliaus Grikšo taikliu smūgiu, rezultatu 25:20, (1:2).


Ketvirtasis setas nebuvo dosnus ,,Kauno kolegijai’’. Jau pirmosiosmis žaidimo minutėmis daryta nemažai klaidų, o jų sąskaita Alytaus ,,Dzūkija’’ krovėsi sau taškus. Šeimininkams prireikė pertraukėlių. Komanda nors ir bandė atremti priešininkų atakas, tačiau stigo jėgų. Pergalę išplėšė Alytaus ,,Dzūkija’’, rezultatu 20:25, (1:3).


Po rungtynių komanda nugalėtoja ,,Dzūkija’’ atsiliepė jog, šis žaidimas buvo vienas praščiausių šiuo metu, o pergalė svarbi dėl turnyrinės lentelės.

Puslapis peržiūrėtas: 4940

Komentarai