Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kėdainių „Laumetris“ vs Kauno kolegija (1:3)

„Kauno kolegija“ laimėjo prieš Kėdainių „Laumetrį“.

„Kauno kolegija“ laimėjo prieš Kėdainių „Laumetrį“.

Vasario 7 dieną, 20 30 valandą, RIO arenos sporto salėje įvyko A lygos varžybos. Susitiko šeimininkai "Laumetris" ir "Kauno kolegija" atvykė svečių teisėmis. Po keturiu setų dvikovos, nugalėjo "Kauno kolegija" rezultatu - 1:3.

Pirmajį setą labai gerai pradėjo "Laumetris" buvo susikrovė net 6 taškų persvara. Tačiau, "Kauno kolegija" pademonstavo labai gera puolimą ir sugryžo į žaidimą. Po įtemptos kovos setą laimėjo "Kauno kolegijos" komanda rezultatu - 21:25 (0:1).

Antrajame sete kova buvo nuožmi, "Laumetriui" sunkiai sekėsi pulti, bet jie rinkdavo taškus iš savo priešininkų klaidų, todėl žaidimas buvo visiškai apyligis. Tačiau "Kauno kolegijos" lyderis Vilius Grikšas stipriais smūgiais griovė priešininkų viltis laimėti ir išplešė savo komandai pergalę rezultatu - 23:25 (0:2).

Trečiajame sete "Laumetris" parodė kovingumą ir stipriai smūgiai daužė priešų gynybą. Taškai buvo ilgi ir gražus, abi komandos daug klydo, bet ir puikiai puolė. Pabaigoje "Laumetris" sužaidė geriau ir laimėjo setą rezultatu - 25:22 (1:2).

Ketvirtajame sete "Kauno kolegija" pradžioje susikrovė didele persvara, bet tuoj pat "Laumetris ją panaikino ir vėl vyko žaidimas taškas į tašką. Seto pabaigoje Vilius Grikšas pademonstavo nuostabų žaidimą ir uždaužė savo priešininkus stipriais smūgiais. Setas baigėsi rezultatu - 22:25 (1:3).

Po varžybų "Kauno kolegijos" žaidėjas Arnas Donauskas komentavo: "Pirmi du setai puikiai sekėsi, trečiame praradom žaidimą. Komanda šiek tiek atsipalaidavo, bet ketvirtame sete susiėmem ir padarėm paskutinius taškus".

Tuo tarpų priešininkų kapitonas Taurius Putna sakė: "Nelaimėjom taškai, tinklinis yra laimimas tada, kai pirmas surenki 25 taškus, o mes darėm daug klaidų ir nerinkom taškų. Kitas dalykas, kad tarpusavį labai daug nesutarėm ir nesiekėm bendro tikslo".

Puslapis peržiūrėtas: 4616

Komentarai