Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno kolegija vs Tinklida (3:0)

,,Kauno kolegija“ sutriuškino ,,Tinklidos“ komandą (VIDEO)

,,Kauno kolegija“ sutriuškino ,,Tinklidos“ komandą (VIDEO)

Rungtynių ištraukos. I setas. II setas. III setas.

Gruodžio 17 d., 17:30 val., Kauno kolegijos sporto salėje įvyko KTML ,,C“ lygos varžybos tarp aikštelės šeimininkų ,,Kauno kolegijos“ ir svečių ,,Tinklida“. Šeimininkų komanda sutriuškino priešininkus rezultatu 3:0.


,,Kauno kolegijos“ tinklininkai nuo pirmųjų varžybų minučių priešininkams diktavo savo žaidimo tempą. Seto viduryje rezultatas buvo triuškinantis – 16:6. Ir tuomet, svečių komanda prabudo (sužaidė rezultatyvią atkarpą 0:4). Tačiau šeimininkai svečiams neleido įsibėgėti ir pirmasis setas baigėsi rezultatu – 25:21 (1:0).


Antrojo seto metu ,,Kauno kolegijos“ tinklininkai linksminosi. Setas prasidėjo galingu šeimininku spurtu 8:0. Tikslūs L. Dambrausko pakėlimai bei galingi R. Sirtauto bei J. Laurinavičiaus smūgiai vedė šeimininkų komandą pergalės link. O štai ,,Tinklidos“ komandoje jautėsi pasimetimas, žaidėjai padarė daugiau klaidų, nei pelnė taškų. Setas baigėsi rezultatu – 25:9 (2:0).


Trečiojo seto pradžioje varžybos vyko taškas į tašką, tačiau setui įpusėjus šeimininkės sužaidė rezultatyvią atkarpą ir išsiveržė į priekį (13:8). ,,Tinklidos“ vyrai rankų nenuleido ir toliau grūmėsi, tačiau šių pastangų neužteko. Setas baigėsi rezultatu – 25:19 (3:0).


Po varžybų ,,Tinklidos“ treneris T. Kurklietis sakė: ,,Mes žaidžiame prastai, trūksta treniruočių. Visi norime žaisti tik varžybose, o į treniruotes daug kas neateina. Esame nesusižaidę, trūksta jaunų žaidėjų. Tai ir gaunam į ,,skudurus““. Paklausus ką mano apie varžovus, treneris sakė: ,,Mes matėme kaip jie žaidžia, ir šiandien jie nežaidė pilna jėga. Varžovai stiprūs. Prisimenu kai prieš 4-ius metus žaidėmė prieš juos tai nepatogu buvo stipriai servuoti, nes vaikus galėjom ir sužeisti, o dabar mes turėjom rimtai žaisti ir vistiek nieko nesigavo.“


,,Kauno kolegijos“ kapitonas Š. Zarudnevas po varžybų sakė: ,,džiaugiuosi pergale. Varžovams gal ne itin gerai sekėsi, mes irgi darėme daug klaidų. Pergalė yra pergalė.“
 

Puslapis peržiūrėtas: 41376

Komentarai