Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Alytaus „Dzūkija“ vs KTU (3:0)

,,KTU“ ekipa nepasipriešino Alytaus ,,Dzūkijai“

,,KTU“ ekipa nepasipriešino Alytaus ,,Dzūkijai“

Vasario 8d. 20:30 val. Kauno technologijos universiteto statybos ir architektūros fakulteto sporto salėje įvyko A lygos rungtynės. Jėgas surėmė Alytaus ,,Dzūkuja" (namų komanda) ir ,,KTU" (svečių komanda). Po trijų setų įtemptos kovos pergale džiaugėsi alytiškiai - 3:0.

Pirmajame sete abiejų komandų jėgos buvo apylygės. Seto pradžioje geriau sekėsi ,,KTU" vaikinams (9:5), bet Alytaus ,,Dzūkija" nenusileido ir lygino rezultatą. Vyko permaininga kova, bet visgi, daugiau pergaliningų atakų surengę alytiškiai išsiveržė į priekį ir pasiėmė seto pergalę - 25:21 (1:0).

Nuo antrojo seto pradžios rungtynių vairą į savo rankas ėmė Alytaus ,,Dzūkija". Tuo tarpu ,,KTU" komandai sunkiai sekėsi puolime, neretai jų mušami kamuoliai atsidurdavo užribyje. Na, o alytiškiai naudodamiesi priešininkų daromomis klaidomis ir pergalingai atakuodami įgavo pranašumą, kurio nepaleido iki seto pabaigos. ,,KTU" komanda, kad ir kaip stengėsi, jiems pasivyti varžovų nepavyko - 25:20 (2:0).

Trečiajame sete vėl lyderio poziciją ėmė Alytaus ,,Dzūkija". Dar seto pradžioje išsiveržę į priekį ir įgavę taškų pranašumą, ėmė priešininkams diktuoti žaidimo sąlygas. ,,KTU" ekipai sunkiau sekėsi tiek gynyboje, tiek puolime. Nors iki seto pabaigos ,,KTU" vaikinai stengėsi kiek įmanydami pelnyti kuo daugiau taškų ir išplėšti pergalę, to padaryti jiems nepavyko, šiandien stipresni buvo alytiškiai - 25:12 (3:0).

Po rungtynių Alytaus ,,Dzūkijos" kapitonas Andrius Šerkšnas komentavo: ,,Stengėmės dėl pergalės, buvom nusiteikę laimėti. Žaidėm savo žaidimą ir buvom susikoncentravę. Varžovai - patyrus komanda. Nustebino, kad Tomas Vyšniauskas žaidė libero, komanda prarado šiek tiek puolimo jėgos. Na, o šiandien atsirevanšavom už praeitas rungtynes."

Puslapis peržiūrėtas: 4810

Komentarai