Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno kolegija vs Zenasta (3:2)

,,Kauno kolegija" neatidavė pergalės ,,Zenasta" komandai (VIDEO)

Balandžio 7 dieną, 17:30 val., Kauno kolegijoje susitiko "B" lygos komandos - "Kauno kolegija" (šeimininkai) ir "Zenasta" (svečiai). Pirmuosius du setus "Zenasta" įveikė varžovus, tačiau "Kauno kolegijos" komanda susitvarkė su savo problemomis ankstesniuose kėliniuose ir išlygino laimėtų setų santykį, o penktajame sete parodė sukauptą ryžtą laimėti šias rungtynes, kurios baigėsi rezultatu 3:2.

Rungtynių pradžia buvo palanki "Zenastos" vyrukams, kurie be didelio vargo laimėjo pirmąjį setą. Tuo tarpu "Kauno kolegijos" žaidėjams koją kišo aikštelėje daromos klaidos, setas pasibaigė rezultatu - 18:25 (0:1).

Antrasis rungtynių kėlinys ir vėl nebuvo palankus šeimininkams, kuriems nepavyko net išlyginti rezultato, o "Zenastos" žaidėjai triuškino juos savo ataka bei staigiais smūgiais. Kėlinys pasibaigė svečių naudai, rezultatu - 19:25 (0:2).

Stebint "Zenastos" komandos ataką bei apsukrius judesius žaidimų aikštelėje, rodės, tai bus paskutinis rungtynių setas. Tačiau "Kauno kolegijos" vyrukai neleido jiems įgyti pranašumo, spurtavę atkarpa 6:1, jie paėmė iniciatyvą į savo rankas ir užbaigė setą savo naudai, rezultatu - 25:21 (1:2).

Ketvirtasis rungtynių kėlinys sukėlė intrigą. Svečiams negelbėjo nei minutinės pertraukėlės, nei padaryti keitimai, jiems nepavyko net akimirkai palenkti rezultato savo komandos naudai. "Kauno kolegijos" komanda žaidė vis azartiškiau ir šį setą užbaigė rezultatu 25:18 (2:2).

Paskutiniajame rungtynių kėlinyje šeimininkai ir vėl be vargo sužaidė su priešininkais, kurie padarė nemažai lemiamų klaidų, o tuo tarpu daugiausia taip reikalingų taškų šiame sete "Kauno kolegijai" pelnė Martynas Čibirka. Setas be vargo pasibaigė rezultatu 15:7 (3:2).

Rungtynių video. II setas.

Rungtynių video. III setas.

Rungtynių video. IV setas.

Rungtynių video. V setas.

Puslapis peržiūrėtas: 41352

Komentarai