Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: RIO Arena vs LSU (3:0)

„Rio arena“ lengvai sudorojo „LSU“.

„Rio arena“ lengvai sudorojo „LSU“.

Vasario 15 dieną, 18 30 valandą kauno centro sporto mokykloje įvyko "A" lygos varžybos. Susitiko šeimininkai "Rio arena" ir svečiai "LSU". Po trijų setų kovos. pergalę džiaugėsi "Rio arena" komanda, rezultatu - 3:0.

Pirmajame sete visiškai dominavo "Rio arena" komanda, jie savo stipriais servais išmušė varžovus iš jų žaidimo. Per šį setą "LSU" savo jėgomis pelnė tik du taškus, visus kitus surinko priešininkų klaidų dėka. "Rio arena laimėjo setą rezultatu - 25:9 (1:0).

Antrajame sete žaidimas šiek tiek buvo lygesnis, "LSU" pradėjo rengti rezultatyvias atakas. Tačiau, to buvo negana, "Rio arenos" vyrukai puikiai dirbo gynyboje ir tai leido jiems laimėti šį setą rezultatu 25:16 (2:0).

Trečiojo seto pradžioje žaidimas buvo visiškai lygus. Tačiau "Rio arena" nuo dešimties taškų sugebėjo pelnyti devynis taškus iš eilės ir taip pabego nuo savo priešininku. "LSU" komanda bandė vytis, bet jiems tai nepavyko. Setą ir žaidimą laimėjo "Rio arena" rezultatu - 25:15 (3:0).

Po varžybų pakalbintas "Rio arenos" žaidėjas Rapolas Beržinis komentavo: "Priešininkai daug nepadavė, mes gerai dirbome priimdami kamuoli. Tuo tarpu, priešininkai dažnai klydo priimdami kamuoli, atlikome daug eisiu. Šiandien mūsų kelėjas Lukas Oleškevičius sužaidė puikiai varžybas, tai mums labai padėjo laimėti. Taip pat, buvo labai smagu žaisti prieš mano buvusią "KTML" komandą"

Puslapis peržiūrėtas: 4791

Komentarai