Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno kolegija vs Marito (0:3)

,,Marito'' pergalė prieš ,,Kauno kolegiją''

,,Marito'' pergalė prieš ,,Kauno kolegiją''

Vasario 13 dieną, Kauno kolegijos sporto salėje įvyko Aukščiausios A lygos varžybos. Rungtyniavo - ,,Kauno kolegija‘‘ ir svečių teisėmis atvykusi ,,Marito‘‘ ekipa. Po neilgai trukusių varžybų ,,Marito‘‘ komandai pavyko nukonkuruoti savo priešininkus ir laimėti pergalę rezultatu 0:3.


Pirmame sete puikiai pradėjusi žaidimą ,,Kauno kolegijos‘‘ komanda susidūrė su varžovų atkakliu pasipriešinimu, kurio nepavyko sustabdyti. Dar pradžioje ACE‘ais ‘apšaudžiusi‘ bei rezultatyviai atakavusi ,,Marito‘‘ ekipą, jų priešininkai jau kitą akimirką veržėsi į priekį. Kad ir kaip ,,Kauno kolegijos‘‘ vaikinai stengėsi, nepavyko išbalansuoti stipriu komandiniu žaidimu pasižyminčios ,,Marito‘‘. Setas baigėsi rezultatu 20:25, (0:1).


Antrasis setas buvo dar labiau nenuspėjamas, komandų žaidimas labai banguotas. Į aikštelę grįžusi ,,Kauno kolegija‘‘ dar atkakliau kovojo dėk kiekvieno taško (rez.: 6:3; 10:8). ,,Marito‘‘ ekipą triuškino kėlėjas Mantas Vyštartas bei rezultatyvias atakas rengęs Mindaugas Goris. Tačiau, setui įpusėjus, komanda patyrė skaudų nuosmukį. Net septynis taškus iš eilės, savo klaidomis taškas po taško didino varžovų rezultatą (13:11; 13:18). Tuomet prasidėjo taškų mainai (rez.: 14:19; 15:20; 16:21...), ekipa dar bandė atsitiesti, tačiau prieš ,,Marito‘‘ žaidėjus Darių Tamošaitį bei Liną Petravičių šeimininkams nepavyko pasipriešinti. Jų taiklūs smūgiai trikdė ,,Kauno kolegiją‘‘. Žaidimo sėkmė priklausė ,,Marito‘‘ – 19:25, (0:2).


Trečiame sete nuo pat pradžių ,,Marito‘‘ ekipa demonstravo savo pranašumą ir atkakliai rinkosi taškus. ,,Kauno kolegijai" nepavyko sustabdyti ekipos proveržio ir demaskuoti klastingų jų smūgių. Galiausiai šeimininkai turėjo pripažinti svečių komandos pergalę šio vakaro rungtynėse. Varžybos baigėsi rezultatu 16:25, (0:3).


Po varžybų, komandos nugalėtojos - ,,Marito‘‘ kapitonas Voldemaras Lauraitis komentavo: ,,Visada malonu laimėti. Aišku, šiandien rungtynės buvo gana lengvos. Priešininkas galvojom, kad sužais stipriau, nes jie daug žaidžia, priklauso aukščiausios lygos komandai. Pas juos turėtų atsirasti meistriškumas, nes kol kas jo nelabai matyti. Mūsų komanda žaidžia senu bagažu, mažai treniruojamės tai ant to ir laikomės.‘‘


O štai ,,Kauno kolegijos‘‘ vienas žaidėjų, Rokas Sirtautas apie šios dienos rungtynes atsiliepė: ,,Pastaruoju metu patiriame gan daug pralaimėjimų, dėl to nepavyksta susikaupti. Stengiamės laimėti, tačiau nėra susikaupimo, darome ką galime. Ir ačiū ,,Marito‘‘ komandai už rungtynes, gaila nepavyko atsilošti, bet jie šiandien nusipelnė pergalės, nes žaidė su didesne motyvacija, demonstravo geresnę sportinę formą ir tvirtą charakterį.‘‘

Puslapis peržiūrėtas: 4426

Komentarai