Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSMU vs Blokada (0:3)

,,Blokados“ pergalė prieš ,,LSMU“ ekipą

,,Blokados“ pergalė prieš ,,LSMU“ ekipą

Lapkričio 20d. 18:55 val. LSMU VA sporto rūmų salėje įvyko B lygos rungtynės. Aikštelėje susitiko ,,LSMU" (šeimininkai) ir ,,Blokada" (svečiai). Po trijų setų kovos pergalę iškovojo ,,Blokados" ekipa - 0:3.

Rungtynių metu vyko žaidimas taškas į tašką, ne išimtis buvo ir pirmasis setas. Nuo pat pražių abi ekipos buvo ryžtingai nusiteikusios ir kovojo dėl kiekvieno kamuolio. Iki pat seto vidurio rezultatas vis tapdavo lygiu (16:16). Tada jėgą ėmė rodyti ,,Blokados" vaikinai, jie surengdami kelias rezultatyvias atakas įgavo pranašumą prieš varžovus ir išplėšė seto pergalę - 22:25 (0:1).

Antorojo seto pradžioje taip pat virė apylygė kova. Tačiau vėl iniciatyvos ėmėsi aikštelės svečiai, vedami kėlėjo Gabrielius Misailovas ir puolėjų Audrius Stelmokas bei Edvinas Krikužas, vaikinai įgavo pranašumą (10:16). Žinoma, šeimininkai nesėdėjų rankų sudėję, ir taip pat atakavo priešininkus (prie pelnytų taškų ypač prisidėjo kėlėjas Marius Brazauskas ir puolėjas Martynas Krukis). Visgi, to pakako tik sumažinti skirtumą - seto pergale džiaugėsi ,,Blokada" - 22:25 (0:1).

Trečiasis setas prasidėjo ,,Blokados" iniciatyva (6:11; 11:18). Ekipa rodė gražų komandinį žaidimą ir įgavę pranašumą nepaleido jo iki seto pabaigos. ,,LSMU" vaikinai bandė atsitiesti, tačiau jiems sekėsi sunkiau. Ir tik setui artėjant prie pabaigos šeimininkai ėmė mažinti skirtumą, bet to neužteko - pergalė atiteko ,,Blokadai" - 19:25 (0:3).

,,Šiandien mums pasisekė, susirinko visi žaidėjai ir komanda pradėjo rezultatyviai žaisti" - trumpai komentavo ,,Blokados" kapitonas Gabrielius Misailovas.

Puslapis peržiūrėtas: 3992

Komentarai