Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno TPMC vs Kauno technikos kolegija (3:0)

,,TPMC'' pergalė prieš ,, Kauno technikos kolegijos'' komandą

,,TPMC'' pergalė prieš ,, Kauno technikos kolegijos'' komandą

Lapkričio 20d. 18:30 val., įvyko B lygos varžybos. Kauno technikos profesinio mokymo centro sporto salėje varžėsi Kauno ,,TPMC’’ komanda prieš ,,Kauno technikos kolegiją’’ . Po trijų setų, salės šeimininkų komanda džiaugėsi pergale 3:0.


Pirmajame sete abi komandos rodė apylyges jėgas. „Kauno technikos kolegija“ nors ir žaidė azartiškai, kovojo dėl kiekvieno taško, vis dėlto patirtis nugalėjo ir „TPMC“ laimėjo pirmąjį setą – 25:20.


Tiek antrame, tiek trečiame setuose namų šeimininkai neleido nė akimirkai įsiveržti į priekį ,,Kauno technikos kolegijos‘‘ žaidėjams (3:9; 12:22). Svečiai daugiausia rinko taškus ,,TPMC‘‘ komandos sąskaita, o štai pastaroji – rodė pranašumą rezultatyviais perdavimais. Antrasis setas baigėsi 25:15, o trečiasis – 25:13 ,,TPMC‘‘ komandos pergale prieš varžovus. Įvykusias B lygos varžybas laimėjo ,,TPMC‘‘ 3:0.


Po varžybų kalbintas ,,TPMC‘‘ komandos žaidėjas Eduardas Norkus apie šias varžybas atsiliepė: ,,Šiandien mūsų komanda buvo pakankamai susikaupusi, sekėsi padavimai bei neturėjome didelių ,,duobių‘‘, kas ir lėmė šios dienos varžybų rezultatą. O apie varžovus – šaunuoliai, dar įsižais.‘‘


,,Kauno technikos kolegijos‘‘ komandos atstovas tikino, kad atvažiuodami į šias rungtynes buvo stipriai nusiteikę, deja priešininkai buvo stipresni ir jiems nepavyko nugalėti.
Tad tikimės, kad kitą kartą ,,Kauno technikos kolegijos‘‘ komandai pasiseks labiau!

 

Puslapis peržiūrėtas: 3784

Komentarai