Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Blokada vs Kauno technikos kolegija (3:0)

„Blokada“ lengvai įveikė „Kauno technikos kolegija“.

„Blokada“ lengvai įveikė „Kauno technikos kolegija“.

 Vasario 14 dieną, 18 30 valandą, Kauno technikos profesinio mokymo centre įvyko B lygos varžybos. Susitiko šeimininkai "Blokada" ir svečiai "Kauno technikos kolegija". Blokada lengva išsivežė pergalę, rezultatu - 3:0.

Pirmaje sete visiškai dominavo "Blokada". Jų žaidėjas Edvinas Krikužas savo servais žlugdė priešininkus ir rinko lengvus taškus. "Kauno technikos kolegija" nesusitvarkė su priemimu ir pralaimėjo setą, rezultatu  - 25:10 (1:0).

Antrajame sete žaidimas nepasikeitė, "Kauno technikos kolegija" savo jėgomis pelnė tik penkis taškus, o "Blokada" rinko juos vieną po kito. "Blokada" laimėjo setą rezultatu - 25:14 (2:0).

Trečiajame sete "Kauno technikos kolegija" bandė šiek tiek priešintis, bet stiprus priešininkų smugiai sužlugdė visas jų viltis išplėšti pergalę. "Blokada" lengvai laimėjo ir šį setą, rezultatu - 25:15(3:0).

Po varžybų "Blokados" žaidėjas Kęstutis Ranšys sakė: "Šiandien buvom susikaupė. Priešininkai tikrai patobulėje, bet mes buvome stipresni. Džiaugiames pergale".

Tuo tarpų "Kauno technikos kolegija" komentavo: "Šiandien priešininkai buvo labai stiprūs, buvo sunku prieš juos žaisti".

Puslapis peržiūrėtas: 4698

Komentarai